FOTO EXCLUSIV Chivu, şofer pentru Hagi

Ultima actualizare:

    Cei trei au fost la  tenis împreună, iar Cristi s-  oferit să-i lase acasă pe Gică şi pe Ianis Hagi
Cei trei au fost la tenis împreună, iar Cristi s- oferit să-i lase acasă pe Gică şi pe Ianis Hagi

200 de selecţii la echipa naţională.  Atat au împreună foştii căpitani ai ”tricolorilor”, Gică Hagi şi Cristi Chivu.

Cei doi, alături de fiul ”Regelui”, Ianis, purtător al banderolei echipei Under 17, au lăsat pentru scurt timp mingea deoparte şi au luat racheta de tenis. Gică Hagi şi Cristi Chivu au timp şi pentru pasiunea lor comună, sportul-alb, şi mai nou îl cooptează şi pe Ianis. Primul a jucat chiar şi în meciuri demonstrative, pentru diferite cauze umanitare, urmăreşte toate turneele importante la televizor şi e fan Roger Federer, dar şi Simona Halep.

Al doilea intră pe zgură ocazional cu prietenii, mai ales că nu vrea să forţeze asupra piciorului care l-a determinat să renunţe la fotbal, dar fata sa cea mare urmează deja cursurile unei academii de tenis.

În schimb, mezinul Ianis e novice deocamdată în acest domeniu, el fiind mai mult interesat să urmărească meciurile idolilor săi Lucian Sânmărtean şi Leo Messi decât să observe o partidă de Grand Slam. Întâlnirea tenismenilor noştri a avut loc recent, undeva în zona Pipera, acolo unde Hagi locuieşte. Practic, Chivu s-a dus pe terenul „adversarului”, el având domiciliul în Corbeanca, şi dacă tot „a făcut deplasarea” s-a oferit să fie şi şofer pentru „Rege” şi puştiul său. Fotoreporterii „Click!” i-au surprins pe aceştia istoviţi după partidă! Chivu şi Hagi au purtat un dialog scurt, iar fostul lider al „Generaţiei de Aur”, cu prosopul la gât şi racheta de tenis în mână, şi-a urmat repede fiul în casă.

Cristi, cadou inedit de ziua lui

Cristi Chivu a împlinit 34 de ani, iar cei dragi i-au organizat o petrecere. La eveniment s-a servit şampanie şi s-a cântat karaoke, însă supriza pentru sărbătorit a fost un tort de ciocolată personalizat: o rachetă de tenis aşezată pe o „husă” de ciocolată, gravată cu numele producătorului său preferat în privinţa articolelor destinate sportului-alb. Cristi a postat mândru poza pe o reţea de socializare şi a strâns sute de aprecieri şi zeci de mesaje de felicitare, inclusiv din partea fanilor săi italieni, el activând un deceniu la cel mai înalt nivel în Serie A, la echipe ca AS Roma şi Inter Milano. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net