FOTO EXCLUSIV Ce familie frumoasă are Lucian Sânmărtean

Lucian Sânmărtean, împreună cu soţia Maria şi fiica Natalia

Lucian Sânmărtean, împreună cu soţia Maria şi fiica Natalia
Foto: Sever Gheorghe

Lucian Sânmărtean (34 de ani), coordonatorul de joc al echipei Steaua București și al echipei naționale, a fost desemnat luni seara ”Bărbatul Anului 2014” la gala Men’s Health.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât a avut lângă el fiinţele cele mai dragi, soţia Maria şi fiica Natalia, pe care o iubeşte ca pe ochii cap şi care îi seamănă la perfecţie.

Stelistul a fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă soţia sa, Maria.

 • Lucian a stat în permanenţă lângă cele două comori din viaţa lui, Maria şi Natalia
  Foto: Sever Gheorghe
 • Cea mică a fost ajutată de mama ei pentru a-şi aranja rochiţa
  Foto: Sever Gheorghe
 • Natalia este leită tatăl ei, Lucian
  Foto: Sever Gheorghe
 • Maria şI Natalia au fost două prezenţe extrem de elegante
  Foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/4

Fiind considerat un familist convins, relaţia dintre cei doi s-a consolidat mai ales după ce boala soţiei, fostă atletă de performanţă, a recidivat, ea fiind diagnosticată cu cancer la sân.

Lucian a declarat miercuri seara pentru emisiunea ''Teo Show'', că este foarte fericit lângă familia lui: ''Momentele pe care le petrec cu soţia şi fiica noastră sunt cele mai preţioase. Ne uităm împreună la desene, ştiu toate personajele. Atunci mă liniştesc, sunt fericit'', a mărturisit fotbalistul.

Lucian Sânmărtean şi Maria sunt împreună de 14 ani, dar s-au căsătorit abia în 2010. Cei doi au împreună o fetiţă, Natalia, care luni seara, la Gala Men’s Health a fost în centrul atenţiei, şi a fost extrem de fericită atunci când tatăl ei a urcat pe scenă, el primind premiul pentru ''Bărbatul Anului 2014''.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1