FOTO Două persoane s-au fotografiat cu sicriul deschis al lui Maradona. Autorul pozei, amenințat cu moartea

Ultima actualizare:
Una dintre imaginile care au stârnit revoltă pe internet
Una dintre imaginile care au stârnit revoltă pe internet

O fotografie în care apar doi bărbați lângă sicriul deschis în care era depus trupul neînsuflețit al lui Maradona a stârnit furie în rândul fanilor legendarului jucător, după ce imaginea a apărut pe internet. Cel care a făcut poza spune că a primit inclusiv amenințări cu moartea.

În poza în cauză apar doi bărbați, dintre care unul face semnul cu degetul mare ridicat (semn de „ok”). Aceștia se aflau lângă sicriul lui Maradona, depus la palatul prezidențial din Buenos Aires.

Cei doi sunt tată și fiu, despre care patronul firmei de pompe funebre care s-a ocupat de ceremonie spune că sunt colaboratori ai companiei, care au ajutat la transportul sicriului. Într-o altă poză apare un sigur bărbat, tot lângă sicriu. 

Fanii lui Maradona, revoltați de o fotografie apărută pe internet

Poza a strârnit indignarea fanilor, iar avocatul lui Diego Maradona, Matias Morla, a promis că va lua măsuri împotriva „ticăloșilor” care au făcut gestul. Claudio Fernandez, bărbatul mai în vârstă care apare în poză, a declarat pentru un post de radio că decizia de a face poza a fost „ceva instantaneu”. Claudio Fernandez susține că nu a intenționat să se pozeze alături de Diego Maradona în siciriu, ci că a fost luat prin surprindere de către băiatul său, cel care a făcut fotografia.


    Una dintre imaginile care au stârnit revoltă pe internet
Una dintre imaginile care au stârnit revoltă pe internet

„Lucrez de mai mulți ani cu Pinier și alte firme. Sunt una dintre persoanele care nu se gândesc să facă poze cu sicrie sau persoane decedate din respect. Ce pot spune? Aranjam siriul, pentru a-l duce și m-au strigat, iar fiul meu, ca orice copil, a ridicat capacul.

Îmi cer iertare. M-am ocupat de funeraliile tatălui lui Maradona, ale cumnatului lui și nu am făcut așa ceva niciodată. Știu că foarte mulți oameni s-au simțit ofensați, au fost foarte afectați”, a declarat Claudio Fernandez, potrivit BBC. El a mai spus că au primit amenințări cu moartea după ce poza a apărut pe internet.

Diego Armando Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, miercuri, din cauza unei insuficiențe cardiace acute, potrivit autopsiei. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona a fost depus la palatul prezidențial din Buenos Aires înainte de a fi îngropat în cripta familiei dintr-un cimitr privat. Zeci de mii de fani ai starului argentinian au trecut prin fața sicriului pentru a-și lua adio de la legendarul jucător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image
actualitate.net
image
actualitate.net