FOTO Dinamoviştii s-au antrenat pe un ger pătrunzător

dinamo reunire

dinamo reunire antrenament izvorani frig
Frigul a fost duşmanul numărul unu al dinamoviştilor
Foto: Roberto Sălceanu
Citeste tot despre: 

Lotul "câinilor" s-a reunit la baza sportivă de la Săftica, la prima şedinţă tehnică condusă de Mihai Teja, după care s-a deplasat la Complexul Sportiv Izvorani.

Cei 20 de jucători prezenţi la reunire au fost: Marc, Muţiu, Bărboianu, Nedelcearu, Durimel, Dudea, Filip, Andrei Radu, I. Şerban, Miranda, Tîrcoveanu, Costache, Matei, Gavrilă, Alexe, Lazăr, Petre, Marius Niculae, Bilinski, Rotariu.

Elton, Fai şi Boubacar nu au participat la antrenament, primul s-ar putea să părăsească echipa, iar ceilalţi doi au fost învoiţi. Cordoş şi-a reziliat deja contractul.

În timpul antrenamentului s-au înregistrat minus 13 grade Celsius.

"După trei săptămâni de vacanţă îţi doreşti să te apuci din nou de treabă pentru a fi într-o formă bună. Nu am avut un tur de campionat foarte bun, dar chiar dacă am terminat pe locul opt, e o diferenţă mică de puncte până la locul patru, acolo unde trebuie să ajungem pentru a ne îndeplini obiectivul", a spus Lazăr.

"Momentan nu ştiu nimic despre vreo ofertă pentru mine, vom vedea în următoarele săptămâni dacă se va întâmpla ceva. Dacă se va decide să plec şi va fi ok şi pentru club şi pentru mine, atunci o voi face", a mai spus acesta.

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1