Fotbalul spaniol revine pe 11 iunie

Ultima actualizare:

Meciurile din prima ligă a Spaniei se vor relua în data de 11 iunie, după o pauză de aproximativ trei luni. Cotele pentru meciurile din La Liga sunt deja disponibile pe platforma NetBet.

Când vine vorba despre pariuri sportive live și pre-meci, NetBet este mereu una dintre primele opțiuni pentru pariorii din România. Oferta este întotdeauna bogată, cotele sunt foarte bune, iar bonusul la înscriere este și el apreciat de utilizatori. În plus, NetBet excelează și la alte capitole și se bucură de aprecierea clienților datorită numărului mare de jocuri de tip păcănele disponibile - peste 1.300 de la cei mai importanți furnizori - posibilitatea de a juca la ruletă și blackjack live, loterii internaționale, poker și multe altele.

Fiind un operator de top, NetBet a publicat nu doar cotele pentru meciuri, ci și alte pariuri speciale, atât de apreciate de clienți. Spre exemplu, în momentul de față, FC Barcelona este favorită să câștige La Liga, având cota 1.57 la NetBet, primul operator autorizat de ONJN în țara noastră după schimbarea legislației. Real Madrid are cota 2.25, în timp ce FC Sevilla, Getafe, Real Sociedad și Atletico Madrid au cota 251.

Clasamentul la vârf de la care se reia La Liga este următorul: 1. FC Barcelona - 58 puncte, 2. Real Madrid - 56 puncte, 3. FC Sevilla - 47 puncte, 4. Real Sociedad - 46 puncte, 5. Getafe - 46 puncte, 6. Atletico Madrid - 45 puncte, 7. Valencia - 42 puncte.

Programul etapei a 28-a din La Liga este următorul:

  • Joi, de la ora 23:00: FC Sevilla - Real Betis
  • Vineri, de la ora 20:30: Granada - Getafe
  • Vineri, de la ora 23:00: Valencia - Levante
  • Sâmbătă, de la ora 14:00: Espanyol - Deportivo Alaves
  • Sâmbătă, de la ora 18:00: Celta Vigo - Villarreal
  • Sâmbătă, de la ora 20:30: Leganes - Real Valladolid
  • Sâmbătă, de la ora 23:00: Mallorca - FC Barcelona
  • Duminică, de la ora 14:00: Athletic Bilbao - Atletico Madrid
  • Duminică, de la ora 20:30: Real Madrid - Eibar
  • Duminică, de la ora 23:00: Real Sociedad - Osasuna

Așadar, La Liga se va relua cu derbiul local dintre FC Sevilla și Betis. Confruntarea din Andaluzia pune în față două echipe aflate în situații diametral opuse. FC Sevilla ocupă locul 3 și luptă pentru a prinde un loc de Champions League, în timp ce Betis este pe locul 12, mult sub așteptările din acest sezon, dar fară griji în ultima parte a campionatului. Privind cotele la pariuri disponibile deja pe NetBet, observăm că FC Sevilla pornește cu prima șansă, având cota 1.90 pentru o victorie. Succesul celor de la Betis are cota 3.60, iar un rezultat de egalitate este răsplătit cu cota 3.65.

Un alt meci interesant este cel dintre Mallorca și FC Barcelona. Catalanii par avea o misiune facilă pe terenul unei echipe de pe locul 18, aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Deși diferența dintre cele două echipe este foarte mare, cota din oferta NetBet pentru victoria FC Barcelona este foarte bună (1.30), în timp ce un succes al celor de la Mallorca are cota 8.25, iar un rezultat de egalitate are 5.40. FC Barcelona nu a mai pierdut pe terenul celor de la Mallorca din 2009, iar în ultimele patru deplasări de aici a înscris de fiecare dată cel puțin trei goluri.

Un alt duel foarte așteptat este cel dintre Real Madrid și Eibar. Pentru gruparea lui Zinedine Zidane, pauza a venit cum nu se putea mai bine, într-un moment în care Real obținuse o singură victorie în ultimele cinci meciuri. La reluarea campionatului, Real Madrid va avea în față o echipă angrenată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. În general, meciurile dintre Real Madrid și Eibar au fost mereu spectaculoase. În tur, madrilenii s-au impus cu 4-0 în deplasare, dar de poveste rămâne și victoria din 2018 obținută de Eibar cu 3-0 în fața lui Real. La NetBet, pentru meciul programat pe 14 iunie, Real Madrid are cota 1.22 pentru victorie, egalul are cota 6.05, iar victoria lui Eibar are cota 10.50.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net