Fotbalistul Alexandru Mitriţă şi-a tatuat ultimul sfat pe care i l-a dat Ilie Balaci

mitrita

Alexandru Mitriţă şi-a făcut un tatuaj în memoria lui Ilie Balaci
Olteanul a primit la Gala Fotbalului Românesc titlul de atacantul anului 2018 deşi a marcat mai puţin decât CFR-istul şi nici nu e tocmai vârf pur sânge
Foto: Octav Ganea/Inquamphotos

Ilie Balaci a fost unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai României şi un model pentru mulţi dintre tinerii fotbalişti. Jucătorul Alexandru Mitriţă a decis să îţi tatueze ultimele cuvinte pe care i le-a spus Ilie Balaci, cu doar două zile înainte ce Minunea Blondă să îşi piardă viaţa în urma unui infarct miocardic.

Alexandru Mitriţă a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Ilie Balaci cu doar două zile înainte de a se stinge. De 16 ani Universitatea Craiova nu mai câștigase în fața FCSB. Dar duminică, oltenii au învins trupa lui Dică, chiar în ziua în care Ilie Balaci a murit. Alexandru Mitriță a dezvăluit la sfârşitul meciului ultimele cuvinte auzite de la Ilie. 

”Mi-a spus că am momente când dispar din joc. El mi-a zis, apoi, că atunci când juca se distra pe teren, asta să fac și eu. Am vorbit în vestiar să jucăm pentru Ilie Balaci”, a fost declarația lui Mitriță. În semn de apreciere faţă de fostul jucător al Craiovei Maxima, Alexandru Miriţă a decis să îşi tatueze ultimele vorbe ale lui Balaci pe trup. Miriţă a promis că nu va uita niciodată sfaturile pe care le-a primit de la acesta. 

alexandru-mitrita-tatuaj

Alexandru Mitriţă şi-a făcut un tatuaj în memoria lui Ilie Balaci
Alexandru Mitriţă şi-a făcut un tatuaj în memoria lui Ilie Balaci
Foto:Arhivă personală

Ilie Balaci a murit la 62 de ani 

Ilie Balaci s-a stins din viaţă în ziua de 21 octombrie din cauza unui infarct miocardic şi a insuficienţiei respiratorii. Medicii ajunşi la locuinţa fostului mare jucător nu l-au putut intuba pentru că acesta suferea o inflamaţie majoră a căilor aeriene. După 30 de minute în care echipajul SMURD a încercat să îl readucă la viaţă, medicii au confirmat decesul. 

loading...
Loading...

Citește și

  • ilie balaci portret

    Ilie Balaci a murit duminică, 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani, tânăr, așa cum se gândise de multe ori că se va întâmpla. Fostă glorie a Craiovei Maxima, prima echipă de fotbal românească ce a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, și mulți ani antrenor al echipelor din lumea arabă, Ilie Balaci a lăsat în urmă o avere impresionantă.

  • ilie balaci alaturi de prieteni inainte cu doar cateva ore sa moara

    E jale mare în Bănie! Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a murit în duminică dimineață în urma unui atac cerebral. „Minunea blondă“ venise în Bănie pentru a participa la derbiul din această seară dintre Universitatea Craiova și FCSB, programat de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Cu o seară înainte, Balaci petrecuse cu o gaşcă de prieteni. Nimic nu anunţa nenorocirea din această dimineaţă.