Fotbaliștii lui Juventus Torino renuță la salariu pentru patru luni

juventus-comunicat.jpg

Juventus Torino
Juventus Torino

În contextul pandemiei cu Covid-19 și a situație extrem de gravă din Italia, unde numărul de cazuri de persoane infectate a atins 97.689 (10.779 de morți), Juventus Torino a anunţat încheierea unui acord istoric, prin care jucătorii şi antrenorul Maurizio Sarri au acceptat să nu fie plătiţi patru luni, pentru a diminiua efectele pandemiei de coronavirus asupra bugetului grupării.

Potrivit gazzetta.it, jucătorii renunţă doar la un salariu şi jumătate în această ediție de campionat, pentru că banii pe celelalte două lunii şi jumătate vor fi plătiţi în cea următoare, 2020/2021. În urma acestui
Este vooba de lunile martie, aprilie, mai şi iunie şi, în urma acestui acord, care va fi parafat cu fiecare jucător în parte, gruparea va putea economisi de 90 de milioane de euro, în sezonul 2019/2020, o treime din fondul de salarii.
Primul de aceste fel din Serie A, acordul a fost încheiat cu căpitanul Giorgio Chiellini, care a reprezentat toate vedetele echipei, de la Gianluigi Buffon la Cristiano Ronaldo. "Juventus ţine să mulţumească jucătorilor şi antrenorului pentru dovada de responsabilitate, într-o situaţie dificilă pentru toată lumea", a precizat clubul torinez.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1