Fotbalişti de Liga Campionilor, trecuţi la amatori

Ultima actualizare:

    Doru Gheorghiu, director executiv Romanian Bookmakers, Petre Marin, Sorin Ghionea, Vali Negru, (ambasadori ai turneului) şi Cătălin Mureşanu, unul dintre organizatorii Victory CupFoto Click!
Doru Gheorghiu, director executiv Romanian Bookmakers, Petre Marin, Sorin Ghionea, Vali Negru, (ambasadori ai turneului) şi Cătălin Mureşanu, unul dintre organizatorii Victory CupFoto Click!

Fotbalul este un drog care odată luat te face dependent întreaga viaţă. Aşa simt şi o serie de foşti fotbalişti profesionişti care după agăţarea ghetelor în cui caută fără succes tot felul de activităţi pentru a-şi umple timpul liber.

Până la urmă însă, tot pe terenul dreptunghiular ajung, fie că e vorba de o simplă miuţă cu prietenii şi vecinii, sau un turneu de fotbal amator, pe teren redus. Competiţiile din ultima categorie menţionată încep să prindă tot mai bine în Bucureşti, unde se desfăşoară deja numeroase întreceri între firme, companii sau echipe de cartier. Victory Cup este una dintre aceste competiţii organizată excelent, cu arbitrii şi premii deloc de neglijat. Victory Cup are însă şi un atu special faţă de campionatele paralele: o echipă de vedete, formată din foşti fotbalişti de marcă ai Ligii I, s-a înscris şi vrea să câştige. Nici n-ar putea să-şi propună altceva, din moment ce lotul e alcătuit din nume ca Gicel Coman, fost la FC Naţional, Ionuţ Mazilu, fost la Rapid şi la echipa naţională, Bogdan Pătraşcu, fost la Sportul şi la Dinamo, sau Petre Marin, Sorin Paraschiv, Rică Neaga şi Sorin Ghionea, campioni ai României cu Steaua. Aceştia pun osul la fiecare meci, deşi acum recunosc că joacă doar de plăcere.

Pronostic sportiv este formată doar din foşti fotbalişti profesionişti

Victory Cup este promovată şi sponsorizată de Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România, Romanian Bookmakers, care a devenit partenerul oficial al turneului de minifotbal şi care va oferi premiile finale. Evenimentul de anunţare a colaborării a avut loc joi, 10 martie, la sala Enescu a hotelului Athenee Palace Hilton, şi s-a bucurat de prezenţa a trei foşti jucători emblematici ai primului eşalon al fotbalului românesc. Este vorba despre Valentin Negru, Petre Marin şi Sorin Ghionea. Ultimii doi sunt înscrişi în competiţia de minifotbal şi fac parte din echipa Pronostic sportiv, din care mai joacă Gigel Coman, Ionuț Mazilu, Bogdan Pătraşcu, Cătălin Liţă, Sorin Paraschiv şi Adrian Neaga. „Suntem convinşi că printre cei angrenaţi în această competiţie se regăsesc şi foarte mulţi pariori. Pasiunea pentru sport trebuie să se manifeste în primul rând prin a-l practica şi abia apoi prin a-l comenta sau a paria pe evenimentele disputate de profesionişti. Victory Cup reprezintă o manifestare a sportului de masă. Împărtăşim aceleaşi prinicipii cu Victory Cup şi vom susţine această competiţie pentru că propune, în primul rând doar pasiune. Victory Cup nu se va regăsi niciodată în vreo ofertă de pariuri. Competiţia, suntem convinşi, va naşte, însă, confruntări la fel de aprige ca şi meciurile din fotbalul profesionist”, a declarat Doru Gheorghiu, director executiv Romanian Bookmakers.

Victory Cup este o competiție de minifotbal. Din primăvara anului 2014 și până în prezent, sub această egidă, în București s-au desfășurat patru ediții, competiții la care au participat zeci de echipe, sute de jucători, oameni de toate vârstele care iubesc mișcarea, sportul, fotbalul și doresc, într-o atmosferă de fair-play, să își hrănească pasiunea generată de sportul rege. Printre aceștia, încă de la prima ediție, s-au numărat și foști fotbaliști profesioniști, sportivi, actori, ori cântăreți.

Victory Cup se află la ediţia cu numărul 5 şi este sponosrizată de Romanian Bookmakers

Pe lângă competiția în sine, organizatorii Victory Cup  au fost angrenați și în mai multe evenimente caritabile, traduse prin organizarea unor turnee de minifotbal, în urma cărora s-au bucurat copii din centrele de plasament din București. Astfel, nume precum Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Tudorel Stoica, Daniel Niculae, Adrian Bumbescu, Mirel Rădoi, Dacian Varga, George Ogararu, Victoraș Iacob, Marian Aliuță, Ștefan Preda, Dan Bittman, Andrei Stoica, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Kamara, Mirel Radoi, Helmuth Dukadam, Elisabeta Lipă, Valentin Badea, Sorin Paraschiv au răspuns pozitiv și ne-au fost alături în acest deziderat. La ediţia cu numărul cinci, în acest an, participă 40 de formații, printre care și Pronostic Sportiv, echipă din care fac parte nume cu rezonanță în fotbalul românesc, precum Petre Marin, Gigel Coman, Ionuț Mazilu, Sorin Ghionea, Bogdan Pătraşcu, Cătălin Liţă, Sorin Paraschiv sau Adrian Neaga. În plus, competiţia Victory Cup se află în monitorizare pentru a se afilia la Federația Română de Minifotbal, ramură a sportului cu balonul rotund la care România este Campioană Mondială și Europeană en-titre.

Doru Gheorghiu, director executiv Romanian Bookmakers, Petre Marin, Sorin Ghionea, Vali Negru, (ambasadori ai turneului) şi Cătălin Mureşanu, unul dintre organizatorii Victory Cup
Doru Gheorghiu, director executiv Romanian Bookmakers, Petre Marin, Sorin Ghionea, Vali Negru, (ambasadori ai turneului) şi Cătălin Mureşanu, unul dintre organizatorii Victory Cup

Încă de la început – iar cei ce ne-au urmărit s-au convins – ne-am dorit să fim cei mai buni. Prin tot ce am realizat, suntem convinşi că ne-am probat obiectivele. Începând de acum, la Victory Cup avem alături un partener de ţinută care ne va ajuta să fim şi mai puternici. Vorbim de Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România. Prin această colaborare, Victory Cup va intra într-o nouă etapă dedicată celor care doresc să îşi depăşească limitele alături de prietenii lor, într-o competiţie care promovează mişcarea şi fair-play-ul. Îi chemăm pe toţi amatorii de fotbal să vină alături de noi, în cel mai important turneu de minifotbal” a declarat şi Dragoş Buzatu, Administrator D&A VictoryCup.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net