Fotbaliada: Jos, Copos!

Ultima actualizare:

    George Stanca
George Stanca

Rapid nu mai are echipă. Nu mai are  jucători. Taţi sunt  blegiţi, umiliţi, descompuşi. Neplătiţi. Într-o deplorabilă. Depresie.

Ce să le mai ceri? Şi, cine să o facă?Şumudică!? Cine-l plăteşte? Nuuş' care  italian ce pândeşte dezastrul prin tribune ca să apară el mesianic? Etè kuku!? M-am lămurit şi cu aştia... Rapid se apropie de o comă profundă. Copos, cel mai hulit om de pe planeta Giuleşti, aflu perplex, a împrumutat clubul cu 15 milioane de euro. Are de luat... Şi ce o mai fi dedesubt. Plus morţii din cotloane, cămări, debarale.

Are dreptate şi Ion Nicolae: cum să cumperi ceva suspect, pe care ți se cere un euro? E ceva putred în Ana-Pan...Trebuie să fii nebun să arunci banii într-un hău. Apropo, Astra merge, iată, şi fără Mulţescu. Aşa e viaţa! A bătut Rapidul în Giulești, cu 2-0. Echipă cândva de temut cu Dinu Vamă. Şi a consemnat declanşarea dezastrului, pare-se ireversibil. La  banii  pe care îi are de încasat (mă şi miram...) Copos, moare cu echipa de gât. Cine mama dracu s-o cumpere ? Poate un grup restrâns. Nicidecum un om singur.Ce m-aş bucura să o ia patronul învingătorilor de luni seară...

Doamne, cât venin a provocat şi Copos cel lunecos. De la "Berlusconi din Giuleşti" s-ajungi la cel de azi, puşcăriabilul Silvio. Numai că galerele italianului, pentru George au aspectul unui protest de mase giuleştene: râul, ramul...Grantul. Tot meciul a fost porcăit. Nu mai conta cine joacă. Jos Copos! Cum joacă. Jos Copos! Cu cine  joacă. Jos Zotta!

E o vocaţie sinucigaşă: să tragi preşul de sub  picioarele echipei, taman atunci când are ea  nevoie de încurajări. Nu ţin cu Copos, a făcut multe și impardonabile greşeli. Dar, nu accept nici dictatura galeriei. Aceeaşi care la Chiajna, acum un an -  meci  în deplasare! -  înjura propriul portar. O galerie, repet, sinucigaşă. Dacă nu, chiar duşmană Rapidului. Căci, nu e posibil ca tu să iei gol în min 30, să mai ai o oră de jucat şi galeria TA să-ţi taie beregata. Fluieră mă! Dojeneşte (vai,ce  eufemism găsii...), mă! Înjură, mă! Suduie, mă! Dar, fă-o când meciul e gata! Până atunci eşti cu echipa, nene! Aşa, nu eşti suporter, ci sabotor. Mă pregătesc sufleteşte de Liga II. Am mai fost acolo...et in Arcadia ego... La ora prânzului. Cu soarili-n cap. Sau pe Sport.ro... şi la mulţi ani !

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net