Fostul stelist Nana Falemi, alături de copii și antrenori din 57 de țări, la Madrid

nana_falemi.jpg

Nana Falemi, alături de copiii români participanți la programul Fotbal pentru Prietenie
Nana Falemi, alături de copiii români participanți la programul Fotbal pentru Prietenie
Citeste tot despre: 

Fostul stelist Nana Falemi a participat timp de aproape o săptămână la faza finală a programului Fotbal pentru Prietenie, desfăşurată la Madrid.

Falemi i-a însoţit pe cei patru copii din România la acţiunea din capitala Spaniei, unde el a fost inclus în programul antrenorilor din cele 54 de ţări care au participat anul acesta la Fotbal pentru prietenie. "Sunt foarte încântat de această experienţă, în care am avut ocazia să discut cu tehnicieni din toate colţurile lumii despre felul în care se organizează şi se desfăşoară activitatea la copii şi juniori. Fotbal pentru prietenie e un program în care se poate vedea cam care e nivelul fotbalului juvenil din ţările participante, iar copii noştri s-au descurcat foarte bine", a explicat Falemi, care a fost selectat de FRF să meargă la Madrid, datorită implicării lui în proiecte dedicate copiilor.

57 de ţări au participat la cel de-al şaptelea sezon al programului „Fotbal pentru Prietenie” care s-a încheiat pe 2 iunie, la Madrid. România a fost reprezentată anul acesta de 3 tineri fotbalişti - Vlad Stancovici, Inaki Cojocaru (mijlocaş şi portar Petrosport Ploieşti) şi Răzvan Pană (fundaş la FCSB), de tânăra „jurnalistă” Smaranda Miron Tincă, elevă la şcoala internaţională bilingvă Avenor College, şi de fostul fotbalist Nana Falemi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1