Fostul arbitru asistent Dan Lăzărescu a decedat la 49 de ani

lazarescu-dan-dsc_1297.jpg

După retragerea din arbitraj, Dan Lăzărescu a fost vicepreședinte CCA și a fost consilier la Telekom Sport
După retragerea din arbitraj, Dan Lăzărescu a fost vicepreședinte CCA și a fost consilier la Telekom Sport
Foto: sportpictures.eu

Fost arbitru asistent FIFA, Dan Lăzărescu a decedat, astăzi, la vârsta de 49 de ani. În ultimii ani, el a fost consilier pe probleme de arbitraj la Telekom Sport. Potrivit gsp.ro, Dan Lăzărescu a fost găsit căzut în baie, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Dan Lăzărescu a fost delegat ca asistent la 92 de meciuri din Liga I şi la 96 în Liga a II-a. Și deși a fost socotit drept unul dintre cei mai promiţători arbitri ai generaţiei sale, s-a retras la doar 35 de ani, în 2004. În decursul anilor, acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate, după cum chiar el a mărturisit în cadrul unei emisiuni la Telekom Sport, în urmă cu mai bine de doi ani: "Am suferit o a treia operaţie la coloana vertebrală. În urmă cu patru săptămâni am avut emisiune, iar la final m-a luat durerea de spate. În patru zile ajunsesem deja la pareză la piciorul drept. Nu-l mai controlam, nu-mi mişcam degetele, nu-mi mişcam laba piciorului. M-am operat în urmă cu trei săptămâni. Actualmente urmez un program de recuperare, sperăm că o să fie bine. Am început să mişc un pic degetele de la picior. Semne spre bine ar fi. Îi mulţumesc din suflet domnului Pompiliu Popescu. Am fost într-o joi la el. S-a uitat pe un RMN şi mai avea puţin şi mă suia el în maşină ca să mă ducă la spital. M-a speriat foarte tare, iar a doua zi am fost la spital şi m-am operat. Dacă mai întârziam 24 de ore, erau 99 la sută şanse să fac pareză totală conform medicilor".
După retragerea din activitate, Dan Lăzărescu a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, iar în ultimii ani a fost specialist pe probleme de arbitraj la Telekom Sport.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1