Fostele glorii sar la gâtul lui Gigi Becali: "Cum să mă reprezinte FC Star?"

belodedici.jpg

miodrag belodedici
Miodrag Belodedici (în mijloc)
Foto: Dorin Constanda

Planul lui Gigi Becali de a schimba numele echipei în FC Star nu e privită deloc bine de foştii mari fotbalişti ai Stelei. Fostul internaţional Miodrag Belodedici, câştigător al Cupei Campionilor Europeani cu Steaua Bucureşti, a declarat că nu îl reprezintă clubul Steaua din Liga I, pe care patronul Gigi Becali vrea să-l numească FC Star, în urma litigiului cu gruparea armatei privind marca.

"Cum să mă reprezinte FC Star? E alt nume, sunt alte culori, altă siglă, altceva. Eu m-am retras în 2001, aia era Steaua pentru mine, aia care se antrena în Ghencea, juca în Ghencea. Nu poate să mă reprezinte sigla aia care are galben explodat în soare, nu mă reprezintă. Nici culorile... Numele FC Star este foarte potrivit, numai să aibă succes, să aibă rezultate", a declarat Belodedici, la Digi Sport.

Cât priveşte noua echipă a Armatei, CSA Steaua, Belo e circumspect. "Nu ştiu ce să zic. Poate o sa gaseasca un Abramovici, un chinez, un indian si uite asa sa se ridice...Sunt ameţit, nu ştiu. O să-l întreb pe Tudorel Stoica, el era căpitanul nostru. O să mă întâlnesc cu el şi o să-l întreb ce au de gând".

Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti".

loading...
Loading...

Citește și

  • csa steaua

    Marius Lăcătuş a fost numit antrenor-coordonator al echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. Formaţia va folosi emblema FC Steaua.

  • Înaintea derby-ului Steaua – Astra, disputat aseară, patronul Gigi Becali le-a transmis un mesaj clar celor care intenţionează să pună bazele unei alte echipe cu numele Steaua. În urmă cu câteva zile, apăruseră zvonuri cum că Armata, împreună cu potenţi oameni de afaceri grupaţi în Rotary Club (cunoscut pentru legăturile sale cu francmasoneria), pun la cale un plan secret.