A fost ziua antrenorilor în Liga I. Cristi Pustai a semnat cu Rapid, Eugen Trică s-a întors la CFR Cluj!

Ultima actualizare:

    Antrenorul de 47 de ani le-a mai condus în carieră pe Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş
Antrenorul de 47 de ani le-a mai condus în carieră pe Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş

Chiar dacă fotbalul românesc este şi el în vacanţă de iarnă, şefii cluburilor cu probleme n-au odihnă. Reunirea loturilor bate la uşă şi multe echipe n-au încă antrenori. E valabil şi pentru Rapid şi CFR Cluj, care par să fi rezolvat însă azi aceste dileme.

Giuleştenii s-au înţeles cu Cristi Pustai, fostul antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani spune că a bătut palma cu Dinu Gheorghe, air după Revelion se vor semna şi actele. Ardeleanului nu-i este frică de prima aventură în Capitală şi nici de problemele mari de lot pe care le au feroviarii în acest moment. "În principiu, totul e OK. Am discutat cu Dinu Gheorghe şi ne-am înţeles. Nu am semnat încă nimic, pentru că trebuie să mai stabilim cîteva lucruri după Revelion. E un proiect foarte interesant, care să readucă Rapidul acolo unde a fost. Tradiţia şi istoria o cer. Va fi o provocare mare pentru mine. La reunirea lotului vreau să am cel puţin 14 jucători. Ştiu că acum situaţia nu e prea roz la capitolul ăsta, dar trebuie să se rezolve pînă pe 12 ianuarie. Să fie 14 jucători, că pe urmă mai pot veni pe parcurs, dar trebuie să am ce să antrenez, să am cu cine să încep treaba. Dar sînt convins că nu vor fi probleme în acest sens şi că voi îmbraca treningul Rapidului la reunire", a spus Pustai pentru Digisport.

Şi CFR a luat final interimatul anonimului Francisc Dican. Şefii din Gruia l-au numit principal pe fostul lor jucător şi antrenor, Eugen Trică. Acesta a evoluat în tricoul vişiniu între 2007 şi 2009 şi a antrenat la Cluj în 2013. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a stat pe bară de anul trecut, când a fost demis de la divizionara secundă, UTA Arad.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net