Fost campion, acum vânează iepuri

Ultima actualizare:

    Epaminonda Nicu se relaxează la o partidă de vânătoare
Epaminonda Nicu se relaxează la o partidă de vânătoare

Epaminonda Nicu n-a fost cel mai vizibil jucător de la Unirea Urziceni în anul câştigării titlului, dar a fost cel mai constant. Plecat la Târgu Mureş după „Apocalipsa" lui Dumitru Bucşaru, Epaminonda şi-a găsit o mare pasiune înspre apusul carierei.

Actualul fundaş dreapta al lui FCM Târgu Mureş este disperat după vânătoare. În urmă cu câteva luni şi-a făcut rost de un permis de port armă, şi-a cumpărat o puşcă şi s-a înscris într-o asociaţie vânătorească. Acum, ori de câte ori are timp liber, îşi ia puşca la spate şi, împreună cu câţiva prieteni, străbate câmpiile Bărăganului.

Cum s-a luat vacanţă la Liga a II-a, Epaminonda Nicu a şi revenit la Bucureşti şi, neluând în seamă gerul care s-a abătut peste ţară, a plecat la vânătoare. În doar câteva ore, fostul campion al României a intrat zilele trecute în posesia unei prăzi impresionante.

Nu mai puţin de 14 iepuri au fost împuşcaţi, ceea ce din punct de vedere numeric îl poate face să rivalizeze cu celebrul vânător de la Balc, Ion Ţiriac. Epaminonda ia o pauză de vânat pentru a nu-şi face păcate de sărbători, dar înainte să se prezinte la reunirea lui FCM Târgu Mureş promite să mai dea măcar o dată iama în rozătoare.

E mare fan SEAT

Vânătoarea nu este singurul hobby al lui Epaminonda Nicu. Campionul din 2009 este mort după maşinile SEAT. Cu primii bani primiţi pentru câştigarea titlului şi-a cumpărat un Leon pe care l-a tunat după propriul gust şi ale cărui uşi se deschis ca la avioanele de luptă. Nicu este înscris în clubul SEAT România şi nu lipseşte de la niciun eveniment al lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net