Focar de infecție cu COVID-19 la FC Dinamo, meciul cu Chindia s-a amânat!

banda-dinamo-chindia_rps5701.jpg

Dinamo e „condamnată” să câștige cu Chindia pentru a spera la salvare
Dinamo e „condamnată” să câștige cu Chindia pentru a spera la salvare
Foto: sportpictures.eu

Situația la FC Dinamo este tot mai critică. În contextul în care formația bucureșteană se luptă să supraviețuiască în Liga 1, la aceasta au fost depistați șase jucători infectați cu COVID-19! Astfel că meciul cu Chindia, din această seară (ora 19.00), a fost din nou amânat.

Secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan a declarat la ProX:  „Înţeleg că este vorba de şase jucători testaţi pozitiv. Se va repeta testul în cursul zilei de astăzi. Mâine vom avea rezultatele. Să vedem dacă se confirmă prima testare sau nu. Vom amâna meciul. Nu am luat încă o decizie scrisă, însă cu certitudine meciul din această seară se amână. Căutăm soluţii pentru a vedea cât de mult trebuie să ne întindem cu Play-Out-ul şi dacă avem date necesare. O să discutăm şi cu partenerii media şi vom reveni cu o decizie în cel mai scurt timp".
La scurt timp după aceea, Liga Profesionistă de Fotbal a dat un comunicat în care a confirmat informația: „Partida dintre FC Dinamo Bucureşti şi Chindia Târgovişte, restanţă din etapa a 3-a play-out, şi programată să se dispute joi, 16 iulie, cu începere de la ora 19.00, a fost amânată, din cauza apariţiei mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă. Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în perioada următoare, după consultarea cu deţinătorii drepturilor tv şi ţinând cont de situaţia medicală nou apărută, data la care se va disputa acest meci".
Potrivit Digi Sport, cei şase jucători care au ieşit pozitiv la testul COVID-19 sunt Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr. Doi dintre aceştia ar avea simptomele bolii Covid-19.
Dinamo are două meciuri amânate, după ce înaintea reluării sezonului, în 12 iunie, magazinerul echipei a fost testat pozitiv cu COVID-19. Una dintre aceste partide amânate este chiar cea reprogramată pentru  astăzi (joi, 16 iulie), contând pentru a 3-a etapă a Play-Out-ului ediției 2019/2020 a Ligii 1.

Loading...