Florinel Coman devine turc

florinel_coman.jpg

Florinel Coman e golgheterul Ligii 1
Florinel Coman e golgheterul Ligii 1
FOTO: Sportpictures.eu

Patronul FCSB, Gigi Becali, ar putea să se despartă la vară de una dintre perlele sale. Conform presei din Turcia, Florinel Coman este dorit de Galatasaray. Cum vărul omului de afaceri, fostul impresar Giovanni Becali, are intrare la clubul din Istanbul, e foarte posibil ca internaționalul român să plece la vară acolo.

”Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta! Mai aveți doar puțină răbdare. Eu chiar cred de data asta că Florinel va pleca și Gigi va fi foarte mulțumit cu suma pe care o va obține pentru Coman”, a anunțat zilele trecute Giovanni Becali la un post de televiziune. Iar vorbele fostului agent de jucători sunt întărite de materialul apărut ieri în cotidianul turc ”Fotomac”, care afirmă că Florinel Coman este, alături de Răzvan Marin, de la Ajax, unul dintre jucătorii doriți de antrenorul Fatih Terim la Galatasaray. O echipă cu care Giovanni Becali are multe relații, el ducând acolo, de-a lungul timpului, nume mari precum Gică Hagi sau Gică Popescu. ”Negocierile au început deja cu impresarii și cluburile. Li s-a transmis: «Dați-ne jucătorii! Îi vom face noi să strălucească!». În cazul lui Marin, va fi întâi împrumut cu opțiune de cumpărare. Terim vrea să fie sigur că va avea acești jucători la echipă de la startul pregătirii pentru noul sezon”, a scris ”Fotomac”.

În ceea ce-l privește, Florinel Coman a mai fost o dată aproape de plecare în februarie, când pe adresa lui a venit o ofertă concretă de la Orlando City. Numai că acum patronul FCSB vrea mai mulți bani: ”Sigur nu-l dau nici cu 10 pe Coman, ce rost mai are să negociez dacă dau mai puţin? Vreau 15, nu vreau 10.  A fost 10 milioane când era pandemia. Cine îl lua, era deştept. Acum este 15 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1