Florinel Coman devine milionar la americani

Ultima actualizare:

    Florinel Coman e golgheterul Ligii 1FOTO: Sportpictures.eu
Florinel Coman e golgheterul Ligii 1FOTO: Sportpictures.eu

Posibilul transfer al lui Florinel Coman la echipa americană Orlando City este unul dintre subiectele de interes ale ziariștilor de peste Ocean în această perioadă. Ei au dezvăluit și cât ar putea câștiga românul dacă va juca în MLS.

Chiar dacă discuțiile finale au fost amânate până după Paște, americanii par tentați de propunerea lui Gigi Becali: 9 milioane de euro pentru 60 % din drepturile federative asupra jucătorului. Și, conform site-ului theroarpod.com, tranzacția este destul de aproape de a se realiza. ”Orlando caută un atacant stânga talentat, iar internaționalul român de 22 de ani, Florinel Coman, a devenit principala țintă, ceea ce nu este o surpriză, ținând cont de faptul că acesta este golgheter în campionatul din România”, notează cei de la sursa citată.

Tot acolo se mai scrie că cei supranumiți ”Leii” sunt ”pe urmele puștiului român de câteva luni, iar directorul de scouting al clubului din Orlando, Ricardo Moreira, a fost deja în România unde s-a văzut cu jucătorul și cu impresarul acestuia, Ioan Becali. Din câte se pare, Orlando a ajuns deja la un acord pe 4 ani cu jucătorul, pentru un salariu de 1.000.000 de dolari pe an”, mai notează cei de la theroarpod.com. Cum la FCSB, până la înjumătățirea salarială aplicată de Becali, Coman câștiga 15.000 de euro pe lună, adică 180.000 de euro pe an, noul salariu va fi de cinci ori mai mare decât cel vechi.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net