Florin Tănase s-a căsătorit și a petrecut cu coechipierii de la FCSB

florin_tanase_nunta.jpg

Florin Tănase s-a căsătorit cu Medeea după 7 ani de relație
Florin Tănase s-a căsătorit cu Medeea după 7 ani de relație
FOTO: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Florin Tănase nu are voie să joace fotbal, dar a putut dansa la nuntă. Nu la oricare, ci la propria petrecere, pentru că de luni a intrat în grupul fotbaliștilor căsătoriți.

Căpitanul FCSB s-a căsătorit cu cea care îi este alături de peste 7 ani, Medeea Turcescu. Deocamdată, au făcut doar cununia civilă, urmând să meargă în fața preotului anul viitor, când toată lume speră ca pandemia să fie doar o amintire neagră în istoria omenirii. Chiar și așa, la petrecerea organizată la un restaurant din București, Tănase a avut alături foarte mulți foști sau actuali coechipieri. Florin Tănase, Constantin Budescu, Ovidiu Popescu, Andrei Cordea sau Risto Radunovic s-au numărat printre cei care au ținut să fie alături de fotbalist și în acest moment fericit al vieții.

florin_coman_florin_tanase.jpg

Florin Coman a fost alături de prietenul lui
Florin Coman a fost alături de prietenul lui
FOTO: Instagram

Nașul cuplului a fost tot un fotbalist, Vlad Achim, cel care a fost coleg cu mirele în trecut la FCSB și care activează acum la nou-promovata FCU Craiova 1948. În vârstă de 26 de ani, Florin Tănase și-a cerut de nevastă iubita în vară, în timpul vacanței din Zanzibar, acolo unde au mers împreună cu fostul stelist Adrian Popa și cu soția lui. Chiar dacă era pasul firesc după o relație atât de lungă, evenimentul a luat-o prin surprindere pe tânără, care a postat apoi numeroase fotografii pe Instagram, inelul cu diamante fiind pozat pe mâna ei din toate unghiurile.

nunta_florin_tanase_tort.jpg

Tortul de nuntă a avut trei etaje
Tortul de nuntă a avut trei etaje
FOTO: Instagram

Chiar dacă acum este încă indisponibil după entorsa la gleznă suferită în timpul dezastrului cu CFR Cluj, scor 1-4, Florin Tănase este cotat în continuare la 5 milioane de euro de site-ul transfermarkt. El speră ca în iarnă să prindă acel transfer în străinătate pe care îl visează de câțiv ani, mai ales că patronul Gigi Becali i-a scăzut grila de transfer la 3,5 milioane de euro.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5