Florin Prunea le-a cerut suporterilor lui FC Dinamo să-și numească un om la echipă

prunea_dsc0881_1.jpg

Florin Prunea spune că FC Dinamo nu are lot de „B”
Florin Prunea spune că FC Dinamo nu are lot de „B”
Foto: sportpictures.eu

Până nu demult preşedinte la FC Dinamo, Florin Prunea (51 de ani) a declarat după eșecul (0-3) cu FCSB, de joi seară, că suporterii dinamovişti trebuie să pună un om la echipă, pe cineva care să discute cu antrenorul şi cu jucătorii.

Fostul portar a declarat la Digi Sport: „Am rămas stupefiat de intervenţia lui Negoiţă cu privire la Popescu! Înainte de meciul de la Botoşani, Popescu a părăsit echipa. Apoi, la pregătirea din iarnă, a revenit. Păi când ţi-am spus că nu are ce căuta, că a părăsit echipa într-un moment greu!? Domnul Negoiţă nu a condus niciodată Dinamo. Alţii conduc echipa. Negoiţă nu a ştiut niciodată ce are în curtea lui. Alţii au decis acolo. Domnule Negoiţă, Popescu nu mai trebuia primit la echipă. Bălănescu a dat comisioane la toţi impresarii. Greva jucătorilor nu a apărut din cauza salariilor. A apărut pentru că ei au fost trecuţi în şomaj tehnic şi Bălănescu îşi lau salariul întreg. Nimic nu e întâmplător! jucătorii şi antrenorii trebuie respectaţi. Şi Mihalcea e pierdut. Nu ştie ce să facă. Să pună suporterii un conducător, poate pe Cornel Dinu, să vorbească cu ei".
În prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal, Dinamo a pierdut (0-3), pe teren propriu, în fața lui FCSB. Golurile au fost marcate de Adi Popa (min. 32), Darius Olaru (min. 75) şi Cristian Dumitru (min. 82). Returul este programat peste două săptămâni.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1