Florin Bratu: "Vreau să o antrenez pe Dinamo"

bratu.jpg

florin bratu
Florin Bratu
Citeste tot despre: 

Florin Bratu a obţinut azi licenţa de antrenor UEFA B+A şi a anunţat care e obiectivul său.

"A fost un an foarte bun, în care am învăţat destule lucruri, felicit şcoala de antrenori şi Federaţia Română de Fotbal pentru că în aceste cursuri ne-au dat o direcţie foarte modernă. Eu antrenez de doi ani şi jumătate, nu am vrut să ard nişte etape, am luat-o de jos de la copii şi juniori, de la Liga a III-a şi îmi doresc uşor-uşor să antrenez echipe cât mai mari. Dar o iau pas cu pas, e o meserie foarte grea, dar provocatoare pentru mine, dar lucrul acesta nu face decât să mă motiveze zi de zi. Îţi trebuie curaj pentru orice, dar e adevărat că fotbalul în România este într-un uşor recul. Dar dacă eşti foarte bine pregătit şi ştii ce ai de făcut poţi face lucrurile bine. Eu cred că există în continuare materie primă în România. Mi-aş dori să lucrez cu Dănciulescu, pentru că aşa aş antrena şi eu Dinamo. Este unul dintre obiectivele mele peste câţiva ani", a spus Florin Bratu, în prezent antrenorul celor de la Dinamo U19.

loading...
Loading...

Citește și

  • Ioan Andone are ca misiune asigurarea locului de play-off şi calificarea în turul următor al Cupei României şi al Ligii. Dacă nu-şi va îndeplini obiectivul, va fi sacrificat.

  • Ioan Andone e un simbol al roş-albilor, club pe care l-a slujit atât ca jucător cât şi ca tehnician. Dar, trupa din Gruia poate fi considerată a doua sa dragoste. Cele două formaţii i-au adus opt trofee în palmares, nimeni altcineva din campionatul intern neavând o asemenea performanţă.