Florin Bratu îl desființează pe Dan Nistor: ”Mi-a spus că vrea să plece la Steaua!”

bratu-nistor_rps8475.jpg

Dan Nistor, alături de Florin Bratu
Florin Bratu a fost necruțător cu Dan Nistor
Foto: sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

La finalul meciului pierdut (0-1) la Iași, antrenorul dinamovist Florin Bratu l-a criticat dur pe Dan Nistor, spunând că acesta l-a surprins spunându-i că vrea să plece la FCSB atunci când au existat discuţii în acest sens, iar în ultima perioadă a destabilizat vestiarul şi “şi-a bătut joc” de munca sa.

Afectat de eșec, Bratu a răbufnit la prima întâlnire cu ziariștii: “În momentul de faţă sunt foarte supărat pe ceea ce s-a întâlmpat în timpul jocului. Din păcate, lucrurile nu mai funcţinează şi nu funţionează de ceva vreme, de când căpitanul nostru Dan Nistor a primit acea ofertă de la Steaua. El în momentele acelea mi-a spus că ar vrea să plece la Steaua. Din momentul acela practic nu a mai fost Dan Nistor... Ne-a destabilizat vestiarul vorbind numai despre bani. Acest băiat a reuşit să destabilizeze şi să distrugă o muncă pe care am făcut-o eu aici”, a spus Bratu la Digi Sport.

Florin Bratu le-a cerut iertare lui Cosmin Contra şi Adrian Mutu, care l-au avertizat în privinţa lui Nistor: “Le cer scuze şi lui Contra şi lui Mutu că am ignorant mesajele lor, mi-au zis: Ai grijă cu Nistor. Nistor este un jucător care nu respectă absolut nimic pe teren din ce îi spun, se exprimă destul de greu, greşeşte foarte mult şi când a venit la mine în vestiar: ‘Da, Mister, eu vreau să mă duc la Steaua’, să cadă cerul pe mine… Nu a reuşit să se mobilizeze, să fie un lider aşa cum îl ştiam. Mi i-a tocat pe cei mici în primul rând. Când aud numai zeci de mii, zeci de mii şi ei au o mie - două pe lună… E dureros şi nu pot să trec cu vederea faptul că şi-a bătut joc de munca mea. Am avut săptămâni în care am văzut reacţia lui. De câteva meciuri e cu gândul în altă parte”, a adăugat Bratu, care nu a clarificat problema statutului său la Dinamo: “În momentul de faţă nu, nu sunt tentat să demisionez. Nu este o tragedie ca puncte, dar ceva trebuie să se întâmple. Vom vedea zilele viitoare. Dinamo se va redresa, cu mine sau cu altcineva”.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golul a fost marcat de Dylan Flores, în minutul 38.

Loading...