Florin Bratu îl desființează pe Dan Nistor: ”Mi-a spus că vrea să plece la Steaua!”

Ultima actualizare:

    Florin Bratu a fost necruțător cu Dan NistorFoto: sportpictures.eu
Florin Bratu a fost necruțător cu Dan NistorFoto: sportpictures.eu

La finalul meciului pierdut (0-1) la Iași, antrenorul dinamovist Florin Bratu l-a criticat dur pe Dan Nistor, spunând că acesta l-a surprins spunându-i că vrea să plece la FCSB atunci când au existat discuţii în acest sens, iar în ultima perioadă a destabilizat vestiarul şi “şi-a bătut joc” de munca sa.

Afectat de eșec, Bratu a răbufnit la prima întâlnire cu ziariștii: “În momentul de faţă sunt foarte supărat pe ceea ce s-a întâlmpat în timpul jocului. Din păcate, lucrurile nu mai funcţinează şi nu funţionează de ceva vreme, de când căpitanul nostru Dan Nistor a primit acea ofertă de la Steaua. El în momentele acelea mi-a spus că ar vrea să plece la Steaua. Din momentul acela practic nu a mai fost Dan Nistor... Ne-a destabilizat vestiarul vorbind numai despre bani. Acest băiat a reuşit să destabilizeze şi să distrugă o muncă pe care am făcut-o eu aici”, a spus Bratu la Digi Sport.

Florin Bratu le-a cerut iertare lui Cosmin Contra şi Adrian Mutu, care l-au avertizat în privinţa lui Nistor: “Le cer scuze şi lui Contra şi lui Mutu că am ignorant mesajele lor, mi-au zis: Ai grijă cu Nistor. Nistor este un jucător care nu respectă absolut nimic pe teren din ce îi spun, se exprimă destul de greu, greşeşte foarte mult şi când a venit la mine în vestiar: ‘Da, Mister, eu vreau să mă duc la Steaua’, să cadă cerul pe mine… Nu a reuşit să se mobilizeze, să fie un lider aşa cum îl ştiam. Mi i-a tocat pe cei mici în primul rând. Când aud numai zeci de mii, zeci de mii şi ei au o mie - două pe lună… E dureros şi nu pot să trec cu vederea faptul că şi-a bătut joc de munca mea. Am avut săptămâni în care am văzut reacţia lui. De câteva meciuri e cu gândul în altă parte”, a adăugat Bratu, care nu a clarificat problema statutului său la Dinamo: “În momentul de faţă nu, nu sunt tentat să demisionez. Nu este o tragedie ca puncte, dar ceva trebuie să se întâmple. Vom vedea zilele viitoare. Dinamo se va redresa, cu mine sau cu altcineva”.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golul a fost marcat de Dylan Flores, în minutul 38.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net