Florin Andone revine cu Chelsea, miercuri

florin andone.jpg

Florin Andone
Citeste tot despre: 

Vești bune de la Florin Andone. El ar putea reveni pe teren la mijlocul săptămânii.

Atacantul Florin Andone ar putea reveni pe teren, miercuri, în meciul pe care echipa lui, Brighton, îl va disputa în deplasare, cu Chlesea Londra, o restanţă din etapa a XXVII-a a campionatului englez Premier League, informează news.ro.

"Florin s-a antrenat din nou în această dimineaţă şi sperăm că va fi în echipă", a declarat antrenorul Chris Hughton, potrvit The Argus.

Andone a suferit din nou o accidentare la coapsă, în timpul încălzirii dinaintea meciului cu Crystal Palace, din 9 martie.

Din cauza acestei probleme medicale, Florin Andone a ratat meciurile echipei naţionale a României cu Suedia şi Insulele Feroe din preliminariile Euro-2020.

Loading...

Citește și

  • După ce Contra a lăsat Spania pentru China, singurul român din campionatul iberic a rămas „anonimul” Florin Andone. De luni seară, tânărul atacant de 21 de ani nu mai e atât de necunoscut.

  • Florin Andone este de departe cel mai necunoscut „tricolor” din acest moment. Atacantul Cordobei nu are nicio legătură cu fotbalul românesc, dar a fost chemat să ducă naţionala la Euro 2016. Cu un accent de spaniol get-beget şi cerându-ne ajutorul când nu-şi aducea aminte vreun cuvânt românesc, fotbalistul s-a destăinuit pentru Click!.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1