Florin Andone e disperat să joace. Debutează astăzi în Premier League?

florin andone.jpg

Florin Andone
Citeste tot despre: 

După o absenţă de patru luni cauzată de o accidentare, atacantul român a revenit la capacitate maximă.

Transferat de la Deportivo la Brighton, Florin Andone a depăşit cel mai dificil moment al carierei, o problemă medicală care nu l-a lăsat să joace de la începutul lunii mai.

„Andone e disperat să-şi facă simţită prezenţa”, a subliniat azi site-ul oficial al grupării britanice Brighton & Hove Albion, confirmând faptul că internaţionalul român s-a recuperat sută la sută după o afecţiune musculară care l-a ţinut pe tuşă aproape patru luni şi jumătate.

De altfel, Andone e în cărţi pentru a prinde lotul lui Brigton pentru confruntarea de astăzi de la Southampton, în etapa a cincea din Premier League.

„Andone va creşte concurenţa din atac, unde îi mai avem pe Locadia şi Murray. Sunt jucători cu stiluri de joc diferite. Andone are de partea sa calităţile fizice şi e un atacant căruia îi place să vină în ajutorul defensivei”, a declarat antrenorul celor de la Brighton, Chris Hughton.

În aşteptarea debutului în campionatul Angliei, Florin Andone şi-a exprimat bucuria de a fi din nou la turaţie maximă. „A fost plictisitor să stau în fiecare zi în sala de forţă. Acum simt iarba şi e un sentiment total diferit. Când eşti accidentat, te gândeşti mereu la asta şi nu eşti deloc fericit”, a declarat atacantul de 25 de ani cumpărat de Brighton de la Deportivo La Coruna în schimbul a şase milioane de euro.

Loading...