Florentin Petre: «Fiul meu vrea să se facă ninja!»

Ultima actualizare:

În această vară, Florentin Petre a încheiat-o cu fotbalul! „Piticul" a agăţat ghetele în cui după o carieră îndelungată la Dinamo, ŢSKA Sofia, Terek Groznîi şi Victoria Brăneşti.

Printre golurile marcate şi cursele de pe banda dreaptă a terenului, fostul internaţional, acum în vârstă de 35 de ani, a avut timp să câştige şi un campionat naţional de raliuri, în Bulgaria.

Florentin Petre, ultimul meci pe Dinamo

Florentin Petre: "Nu vreau ca Steaua să câştige titlul"

Petre, la plimbare cu iubita şi câinii

Totuşi, cele mai mari „trofee" ale lui Petre rămân cei doi băieţi ai săi, Patrick (14 ani) şi Dennis (8 ani).

Dacă fiul cel mare a urmat cariera tatălui său, fiind om de bază la una dintre grupele de copii de la Dinamo, băiatul cel mic nici nu vrea, pentru moment, să audă de fotbal.

Dennis se află încă la vârsta în care este vrăjit de jocurile pe calculator. După orele de la şcoală, fiul lui Petre fuge la PC, unde preferă jocurile cu ninja.

De altfel, Dennis l-a făcut pe tatăl său să râdă cu gura până la urechi în clipa în care i-a mărturisit ce vrea să se facă atunci când va fi mare.

„Vreau să mă fac ninja!". Chiar dacă nu a ales tocmai un personaj pozitiv, războinicii ninja fiind asasini din Japonia medievală, fostul fotbalist nu a încercat să-l facă pe fiul său să se răzgândească.

„Pe Dennis îl las să mai crească, să-şi dea singur seama ce vrea să se facă, să văd ce sport îl atrage", a spus Florentin Petre.

Dinamo l-a uitat

Deşi Dinamo şi „Piticul", care a jucat în „Ştefan cel Mare" timp de 18 ani, au bătut palma, în urmă cu câteva luni, pentru o revenire a fostului internaţional în „Groapă", într-o funcţie executivă, acţionarii dau semne că au uitat.

„De la terminarea sezonului nu m-a mai căutat nimeni. Eu încă aştept telefonul lor", a afirmat fostul fotbalist.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net