Flegma asta costă 100.000 de euro. Douglas Costa, amendat scump după ce şi-a scuipat un adversar

Douglas Costa Scuipat Juventus Sassuolo.jpg

Douglas Costa a cedat nervos şi a făcut un gest pentru care va plăti o grămadă de bani
Foto: Click!

Juventus a avut la discreţie partida cu Sassuolo, dubla lui Cristiano Ronaldo tranşând un meci în care învingătoarea a părut că nu stă niciun moment în dubii.

Cel puţin nu în cele 90 de minute regulamentare, pentru că în prelungiri au fost la un pas să se saboteze singură. După ce Babacar a redus din diferenţă în al doilea minut suplimentar, torinezii au rămas în 10 oameni din cauza unui gest şocant al lui Douglas Costa. Brazilianul a avut un clinci cu atacantul oaspeţilor, Federico Di Francesco, pe care iniţial a încercat să-l tranşeze cu un cap în gura acestuia. Culmea, centralul Daniele Chiffi nu l-a eliminat atunci, ci l-a mai lăsat pe mijlocaş să continue războiul de la distanţă cu jucătorul lui Sassuolo.

Mare greşeală pentru că la următoarea fază când cei doi s-au apropiat Costa l-a scuipat direct în faţă pe Di Francesco, de la o distanţă de câţiva centimetri. Oricât de discret ar fi făcut el acest gest urât, VAR-ul, care a fost implementat în acest sezon de Serie A, nu i-a oferit nicio şansă de scăpare. Roşu direct şi câteva etape bune de suspendare va primi acesta de la Comisia de Disciplină, dar nu va scăpa doar cu atât. Oficialii clubului la care e legitimat l-au anunţat că va primi 100.000 de euro amendă pentru gestul său reprobabil care afectează imaginea clubului.

"E un comportament inacceptabil pentru un jucător ca el. Și-a pus echipa în dificultate și va fi amendat. (...) Singurul lucru pe care trebuie să-l evităm în acest sezon este să provocăm. Am avut meciul acolo unde l-am dorit, dar am început să jucăm individual și nu ca o echipă", a spus şi antrenorul lui Juventus, Max Allegri la finalul jocului cu Sassuolo.

Vezi AICI filmuleţul cu gestul lui Douglas Costa!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1