Firma lui Jay-Z îl impresariază pe fotbalistul Kevin De Bruyne

Ultima actualizare:

    Firma lui Jay-Z se va ocupa de promovarea imaginii lui Kevin De BruyneFoto: EPA
Firma lui Jay-Z se va ocupa de promovarea imaginii lui Kevin De BruyneFoto: EPA

Component al echipei de fotbal Manchester City, campioana Angliei, Kevin De Bruyne (27 de ani) a anunţat că a stabilit o colaborare cu Roc Nation, societatea rapper-ului Jay-Z.

Specializată în gestionarea intereselor sportivilor, aceasta se mai ocupă şi de alţi fotbalişti cunoscuți la nivel mondial precum Romelu Lukaku şi Jérôme Boateng. Totodată, mijlocaşul belgian de la Manchester City va continua colaborarea și cu impresarul Patrick De Koster. "Este vorba de promovarea imaginii lui Kevin prin diverse colaborări. Totul este făcut în acord cu Mancheste rCity", a explicat De Koster.

Mijlocaș ofensiv, Kevin De Bruyne  s-a transferat la Manchester City de la VfL Wolsburg, pe 30 august 2015, pentru 55 milioane de lire sterline pe 6 ani. În trecut, el a mai evoluat la cluburi cunoscute precum Genk, Chlesea și Werder Bremen. De Bryune a fost internațional U18, U19, U21, bifând 65 de meciuri pentru echipa de seniori a Belgiei pentru care a marcat 14 goluri.  

Cunoscut sub numele de scenă Jay-Z, Shawn Corey Knowles-Carter (49 de ani) este un rapper, producător de discuri, antreprenor şi actor american. În 2012, Forbes a estimat averea netă a lui la 500 de milioane de dolari americani. Este căsătorit cu cântăreaţa americană de R&B Beyonce Knowles din 2008.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net