Finalista Cupei atacă Liga 1. Sibiul, înapoi în prima divizie după 5 ani

Ultima actualizare:

    AFC Hermannstadt a uimit pe toată lumea jucând cu Craiova pentru cel mai vechi trofeu din fotbalul românesc, iar acum vrea mai multFoto: Click!
AFC Hermannstadt a uimit pe toată lumea jucând cu Craiova pentru cel mai vechi trofeu din fotbalul românesc, iar acum vrea mai multFoto: Click!

Sibiul nu a mai avut reprezentantă în Liga 1 din sezonul 2012-2013, dar nou proiect al Primăriei a rezolvat problema. După o participare entuziasmantă în ediţia precedentă a Cupei României, Hermannstadt vrea acum să facă faţă şi în primul eşalon.

Alexandru Pelici a făcut minuni la micuţa trupă de pe Cibin, dar acesta ştie că Liga 1 e altceva, iar campionatul e foarte lung. Salvarea de la retrogradare e obiectivul principal, iar sibienii vor face totul ca s-o obţină. „'Este un nou început. Trebuie să fim cu toţii conştienţi că tot ceea ce am făcut până acum e istorie. Din momentul acesta, vom fi judecaţi pentru ceea ce vom face începând din această secundă. Pentru asta va trebui să ne pregătim cât se poate mai bune. Va fi un campionat care nu se poate compara cu cel trecut, va fi un campionat greu. Suntem o echipă nou-promovată, o echipă care va încerca să se ridice la nivelul Ligii 1 şi să facă meciuri cât mai bune”, a declarat Pelici înaintea startului cu Sepsi, de azi. Iar trupa din Sfântu Gheorghe nu e deloc de neglijat. După o primă parte a sezonului trecut în care părea ca şi retrogradată, Eugen Neagoe a resuscitat echipa şi covăsnenii n-au avut în final emoţii. Pentru acest sezon au transferat o echipă întreagă şi acolo se vorbeşte deja de play-off.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net