Final trist de carieră pentru Mutu. Nici în India nu i-a priit

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Aventura indiană s-a încheiat cu un eşec pentru Adrian Mutu. Echipa lui, FC Pune, a pierdut orice şansă de a mai ajunge în play-off, astfel că românul va intra în vacanţă mai devreme decât dorea.

FC Pune, formaţia la care Adrian Mutu a jucat în ultimele trei luni, a pierdut ieri, cu scorul de 3-2 (3-1), în deplasarea de la North East United în penultimul meci din campionatul regulat al campionatului indian de fotbal. Cu acest insucces – al şaselea de la începutul competiţiei – Pune a ratat orice şansă de a mai prinde locul 4, ultimul care asigură calificarea în play-off.

Culmea e că, la fel ca în ultimele trei meciuri, Mutu a marcat şi acum un gol fără importanţă, ajungând la "cota" 4! El a înscris în minutul 86 al meciului, reducând din diferenţă, dar atât.

Cum meciul de sâmbătă, din ultima etapă, de pe teren propriu cu Chennaiyin, este doar de palmares, e posibil ca românul să-şi înceapă vacanţa mai devreme. Cum ofertele concrete pentru el nu prea există – în ianuarie va împlini 37 de ani - nu e exclus ca aseară să fi asistat la ultimul meci şi ultimul gol marcat de „Briliant” în fotbalul mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net