Final de chin pentru Florin Andone! Debutul în Premier League e iminent

Ultima actualizare:

    Florin Andone
Florin Andone

Mai mult ca sigur, atacantul român va debuta sâmbătă în campionatul Angliei, urmând să joace primul său meci după şase luni de pauză.

Presa britanică susţine faptul că Florin Andone va avea, în sfârşit, ocazia să-şi facă „botezul” în tricoul echipei Brighton. Chiar dacă nu va titular mâi9ne, în meciul cu Wolverhampton, internaţionalul nostru are şanse uriaşe să intre pe parcurs.

De la începutul lunii mai, de când a bifat ultima sa prezenţă pe teren, Florin Andone a schimbat echipa, din Spania în Anglia, dar a trecut printr-o interminabilă suferinţă cauzată de o problemă musculară.

Transferul de şase milioane de euro de la Deportivo la Coruna la Brigton a fost umbrit de perioada lungă de inactivitate, în care s-a pregătit mai mult la sala de forţă. „Abia aştept să intru în program normal, alături de colegii mei”, spunea Andone în urmă cu o lună, atunci când antrenorul Hughton l-a luat pentru prima dată în lotul lui Brigton. Din păcate, au venit trei meciuri (cu Tottenham, West Ham şi Newcastle) în care Florin Andone a stat doar pe banca de rezerve a „pescăruşilor”, privind cu jind la eforturile coechipierilor.

Sâmbătă, în etapa a 10-a din Premier League, Brighton primeşte vizita celor de la Wolverhampton, iar specialiştii din Albion consideră că debutul lui Andone e iminent. Românul va profita în primul rând de accidentarea suferită runda trecută de titularul din atac, veteranul de 35 de ani Glenn Murray. „Cea mai grea decizie a lui Chris Hughton e cine va juca în atac dintre Locadia şi Florin Andone. Dacă Hughton va avea nevoie de cineva care să ţină de minge şi să câştige dueluri aeriene, atunci Andone e soluţia”, au notat jurnaliştii care urmăresc îndeaproape evoluţiile lui Brighton. Aşadar, chiar dacă atacantul nostru nu va fi titular cu Wolverhampton, e greu de crezut că Florin Andone nu va bifa primele sale minute în cel mai competitiv campionat din lume.

Cel mai bine cotat jucător ofensiv al naţionalei României a lipsit de la primele patru meciuri disputate de tricolori în grupa din Liga Naţiunilor. Bineînţeles, Cosmin Contra aşteaptă cu nerăbdare ca Florin Andone să aibă câteva meciuri în picioare pentru a-l putea chema în vederea disputelor de la mijlocul lunii noimebrie (17 şi 20) cu Lituania, acasă, respectiv Muntenegru în deplasare. Ultimul meci jucat pentru Florin Andone la naţională a fost acum un an, în amicalul România – Olanda (0-3).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net