Filmul autobiografic al lui Ronaldo: «A fost un copil nedorit»

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo, alături de mamă şi de fiul lui, la premiera filmuluiFoto: AP
Cristiano Ronaldo, alături de mamă şi de fiul lui, la premiera filmuluiFoto: AP

A apărut filmul biografic al vedetei Realului, iar fanii au acum acces la viaţa sa privată şi la detalii inedite dezvăluite de familie sau prieteni.

Premiera filmului documentar „Ronaldo” a avut loc la Londra, într-o atmosferă demnă de Oscar, de unde nu au lipsit covorul roşu şi o sumedenie de vedete ale fotbalului mondial. De asemenea, s-au aflat numeroase lucruri neştiute referitoare la el.Îmbrăcat la frac, portughezul a fost o gazdă bună pentru oameni ca Sir Alex Ferguson, Gary Neville sau Saha, ex-colegii de la Manchester United. Pelicula prezintă aspecte necunoscute din viaţa lui Cristiano Ronaldo, cum se comportă acasă, alături de familie sau de prieteni, şi arată secvenţe cu el în copilărie, când dădea cu mătura sau juca un meci “la pitici”.

“Scopul meu a fost să arăt cum sunt cu adevărat, în special fanilor mei. Oamenii vor aprecia filmul pentru că nu e ficţiune şi nu manipulează. E adevărul”, a spus Ronaldo, care a fost însoţit la eveniment de fiul şi de mama sa.

Echipa de producţie a petrecut 14 luni pe lângă fotbalistul lui Real pentru a realiza filmul, care la final vă arată o scenă emoţionantă. „Am vrut să fac avort, dar Dumnezeu nu a lăsat asta să se întâmple. Cristiano a fost un copil nedorit, însă mi-a adus numai bucurii”, a dezvăluit mama sa, Maria Dolores.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net