Fetele lui Hagi, Popescu şi Ilie, într-un spectacol pe teme shakespeariene

Fetele lui Gheorghe Hagi, Gică Popescu şi Adrian Ilie au prezentat un colaj pe teme shakespeariene, sâmbătă seara, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, la spectacolul de teatru, intitulat "Noi vrem Shakespeare!", participând părinţii şi prietenii acestora.

Kira Hagi, în vârstă de 15 ani, Maria Popescu, în vârstă de 10 ani, şi Milana Ilie, în vârstă de 10 ani, au fost pregătite pentru spectacol de către Rădiţa Roşu, actriţă care colaborează cu Teatrul de Comedie şi profesor de actorie. De altfel, Rădiţa Roşu este cea care a semnat şi regia spectacolului "Noi vrem Shakespeare!", pe care fetele lui Hagi, Popescu şi Ilie l-au prezentat sâmbătă seara, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie.

Kira, Maria şi Milana au interpretat mai multe personaje din opera lui Shakespeare. Toate trei au interpretat-o pe Julieta, dar şi alte personaje din operele lui Shakespeare, respectiv Hamlet, Helena, Ofelia, Hermia. În cadrul spectacolului, ele au făcut trecerea de la o piesă la alta, iar la sfârşit fiecare a interpretat-o pe Julieta bând otrava. La spectacol au fost prezente circa 30 de persoane, printre care părinţii şi prietenii fetelor, dar şi George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie. Cele trei fete urmează din septembrie anul trecut un curs de actorie cu Rădiţa Roşu şi au mai jucat în decembrie 2010 într-o montare după "Fetiţa cu chibrituri", de Hans Christian Andersen, la Sala Dalles din Capitală.Loading...