Festival în Liga Europa! Lucescu poate deveni diseară antrenorul lui Galatasaray

h_53645946.jpg

Turcii trebuie să-i elimine pe suedezi, altfel urmând să-şi piardă antrenorul
Foto: EPA

Turul 2 preliminar al Ligii Europa îşi va tranşa azi returul în 33 de partide pe viaţă şi pe moarte. Românii nu lipsesc din ecuaţie, iar unii snut pe cale să profite de necazul altora!

Cel mai mult ne interesează meciul Astrei de la Baku, unde giurgiuvenii merg să apere acel 3-1 din tur şi să se califice în etapa viitoare, unde îi aşteaptă ucrainenii de la Oleksandria. Meciul se va juca de la ora 20:00. Apoi, Lech Poznan, echipa lui Mihai Răduţ, trebuie să întoarcă înfrângerea neaşteptată din Norvegia, unde Haugesund le-a administrat un sec 3-2, după 3-0 la pauză.

De asemenea, un meci pe care îl vom urmări cu sufletul la gură este returul de la Istanbul dintre Galatasaray şi Ostersunds. Turcii au pierdut cu 2-0 în Suedia şi presa de pe Bosfor scrie de o săptămână că dacă gruparea Cimbom nu întoarce acest rezultat şi nu se califică, atunci antrenorul croat, Igor Tudor, va fi dat afară, iar în locul său va fi adus Mircea Lucescu.

Partide interesante mai sunt şi retururile dintre Utrecht şi Valleta, 0-0 în turul din Malta, Levski Sofia - Hajduk Split, în care Neluţ Roşu şi Sergiu Buş vor încerca să întoarcă pentru bulgari înfrângerea cu 1-0 din Croaţia, dar şi manşa secundă dintre Midtjylland şi Ferencváros, danezii câştigând în tur cu 4-2, la Budapesta!

untitled56.jpg

Meciurile retur din turul 2 preliminar al Ligii Europa
Foto Click!
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1