Ferguson: "Nimeni nu ne-a dat o astfel de bătaie"

Ultima actualizare:

    Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson

"Nimeni nu ne-a dat o astfel de bătaie", a declarat Alex Ferguson, antrenorul formaţiei Manchester United, după înfrângerea, scor 3-1, de sâmbătă, din finala Ligii Campionilor de către FC Barcelona "cea mai bună echipă" pe care a văzut-o tehnicianul scoţian.

"Noi ne-am pregătit bine şi am jucat cum am putut. Însă cu pasele lor....Când ai pe unul ca Rooney în echipă te aştepţi la mai mult, dar asta este. Marile echipe au cicluri, iar FC Barcelona este în prezent cea mai bună echipă din Europa. Nu ştim cât va mai dura, ei ar mai putea găsi jucători precum Xavi sau Messi. Este cea mai bună echipă pe care am văzut-o şi toată lumea recunoaşte acest lucru şi îl acceptă. Nu este uşor de digerat acest eşec, nimeni nu ne-a dat o astfel de bătaie, ei şi-au savurat jocul", a afirmat Ferguson.

FC Barcelona a câştigat trofeul Ligii Campionilor, al patrulea din istoria clubului, după ce a învins, sâmbătă, pe Wembley, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia engleză Manchester United, în finala competiţiei. Golurile echipei spaniole au fost marcate de Pedro Rodriguez '27, Messi '54 şi Villa '69, în timp ce pentru formaţia Manchester a punctat Rooney '34.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net