FCSB - Universitatea Craiova: cine pierde, iese din cursa pentru titlu

Ultima actualizare:

    Hora a marcat doua goluri in poarta Craiovei la ultimul meciFOTO: Sportpictures.eu
Hora a marcat doua goluri in poarta Craiovei la ultimul meciFOTO: Sportpictures.eu

Cel mai important meci al etapei a treia a play-off-ului Ligii 1 va avea loc duminică seară, de la ora 20.30, pe Arena Națională din Capitală. Ocupanta locului 3, FCSB, primește vizita echipei de pe locul secund, Universitatea Craiova. Aflate în urmărirea liderului CFR Cluj, ambele echipe știu că o înfrângere le-ar scoate aproape definitiv din lupta pentru titlul de campioană.

Aflați pe locul secund, oaspeții se gândesc încă la șansa ratată în returul sezonului regulat, când au condus cu 2-1 în minutul 46, dar au fost învinși cu scorul de 3-2 de FCSB. De data aceasta antrenorul oltenilor, Devis Mangia, spune că echipa lui nu se va mai retrage în apărare dacă va mai ajunge la conducere. ”Va fi un meci important şi interesant din punct de vedere tehnic, sper şi frumos din punct de vedere tehnic. Pentru mine e important că echipa va face o partidă bună. La meciuri importante este important să faci un joc perfect. Nu mă gândesc aşa, la remiză. Mergem acolo pentru a obţine maximum. Echipa este perfectă în această perioadă din punct de vedere al atitudinii. Mergem pentru a câştiga, dar nu putem vorbi că este decisiv dacă este un rezultat negativ pentru FCSB sau pentru noi, este o greşeală dacă gândim aşa”, a spus Mangia într-o conferință de presă.

De partea cealaltă, bucureștenii speră să reușească să continue seria bună a rezultatelor în fața oltenilor. De altfel, FCSB nu a pierdut niciodată acasă împotriva noii Universitatea Craiova, în cele șapte meciuri disputate până acum pe propriul teren contra ”leilor” din Bănie învingând de 6 ori și terminând o singură dată la egalitate, 1-1 în 2017. Și antrenorul bucureștenilor, Mihai Teja, are un palmares bun în fața craiovenilor, câștigând două meciuri din trei, cu Gaz Metan Mediaș și cu FCSB. Culmea, în ambele partide în care s-a impus a făcut-o cu același scor, 3-2!

În februarie a dat gol portarul

Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc pe 24 februarie, tot la București. Atunci, FCSB s-a impus cu 3-2 după ce a avut 1-0 și s-a văzut apoi condusă cu 2-1. Dar mai mult decât succesiunea golurilor, mai mult a impresionat golul marcat de portarul oltenilor, italianul Mirko Pigliacelli. Acesta a executat perfect o lovitură de la 11 m, în minutul 39. El nu a vrut să spună dacă va mai bate penalty azi, dar a putut spune că va face tot ce depinde de el pentru ca echipa lui să se impună. ”Este un meci foarte greu, foarte important. Avem calitate pentru a câştiga”,a afirmat Pigliacelli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net