FCSB și-a pus piedică singură și a rămas tot pe locul secund

Ultima actualizare:

    Ovidiu Popescu, imaginea dezamăgirii la FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Ovidiu Popescu, imaginea dezamăgirii la FCSBFOTO: Sportpictures.eu

FCSB nu a reușit să profite de eșecul suferit de CFR Cluj acasă, cu Sepsi, scor 0-1. Bucureștenii au făcut doar egal, 2-2 cu Academica Clinceni și au rămas pe locul secund în clasament.

La finalul partidei, antrenorul de pe bancă al FCSB, Anton Petrea, nu pricepea exact cum de echipa lui a pierdut două puncte care ar putea-o costa titlul. “Am reuşit doar un egal. Până la urmă este un punct câştigat. Poate că şi rezultatul dinainte a pus o presiune în plus pe jucători. Am început bine jocul, am marcat ,după care am primit goluri foarte uşor şi ne-am pierdut din luciditate, din încredere. Repriza a doua am intrat mai bine. Voi încerca în următoarele zile să le ridic moralul jucătorilor, pentru că urmează meciuri importante. Vlad a acuzat ceva probleme medicale”, a spus Petrea.

De cealaltă parte, Ilie Poenaru a declarat că rezultatul este unul echitabil. “Trebuie felicitaţi jucătorii pentru maniera de joc. Am făcut un meci bun, un meci frumos, un spectacol. Am avut un joc mult mai consistent, mult mai rapid faţă de cel cu CFR. Cred că este un rezultat echitabil. FCSB este o echipă cu calitate foarte bună”, a afirmat Poenaru.

FCSB a remizat, luni seară, la Giurgiu, scor 2-2 (1-2), cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat: Olaru ’20, Tănase ’56 (penalty) / Cordea ’26, Rusescu ’36.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net