FCSB s-a retras din Cupa României înaintea meciului cu FC Voluntari, din optimi

Ultima actualizare:

    FCSB s-a retras din Cupa RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
FCSB s-a retras din Cupa RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

Problemele de lot cauzate de coronavirus și de accidentări au făcut ca FCSB să se retragă din optimile Cupei României înaintea meciului cu FC Voluntari.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a scris, luni, pe Facebook, că echipa sa nu poate juca meciul din Cupa României cu FC Voluntari, din Cupa României. El a avut şi unele afirmaţii la adresa antrenorului Dan Petrescu.

În cursul săptămânii trecute am adus la cunoştinţa deţinătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare (13 jucători apţi, cu cel puţin un portar) ale Cupei României este joi, 28 octombrie. Probabil fără acordul adversarilor noştri sau al adversarilor adversarilor noştri din viitoarea partidă de campionat, nu s-a putut schimba data din 27 în 28.Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc”, a scris pe Facebook Mihai Stoica.

După care, în stilul deja consacrat, s-a luat de antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, care ”și-a permis” să pună la îndoială corectitudinea amânării meciului cu Farul.

”Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră şi care şi-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul : nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentaţi. S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) şi n-am avut 13 fotbalişti apţi aşa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Ţările de Jos!", a scris Stoica pe Facebook, care a uitat să spună că din cei 17 bolnavi mulți sunt de la Academia FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net