FCSB respiră iar. Ce crede Becali despre șansele la titlu

Ultima actualizare:

    Jucătorii FCSB-ului au motive de bucurie
Jucătorii FCSB-ului au motive de bucurie

Victoria cu Craiova (4-1) a ridicat gradul de încredere în tabăra roș-albastră cu privire la șansele de cucerire a titlului.

FCSB a câștigat categoric prima „finală” din play-off și a rămas în urmărirea liderului CFR Cluj. Până la confruntarea directă de duminică, echipa lui Gigi Becali are motive întemeiate să spere într-o răsturnare de situație.

Succesul de duminică seară de pe Arena Națională a funcționat ca un drog pentru gruparea antrenată de Bogdan Vintilă. Întreaga suflare roș-albastră, în frunte cu patronul Becali, simte din nou miros de titlu, cu opt etape rămase de disputat din actualul play-off. Chiar dacă FCSB a egalat la puncte Craiova, finanțatorul crede că oltenii nu mai reprezintă vreo amenințare, câștigătoarea campionatului urmând să fie o afacere în doi pe axa București – Cluj. „Ce pot eu să vă spun la ora asta e că CFR-ul e campioană 80 la sută, iar noi 20 la sută. Deci s-au consumat procentele”, a declarat Gigi Becali. Deși în ultimele runde și-a mitraliat jucătorii și antrenorul, patronul FCSB a schimbat macazul, în sens pozitiv. „Sunt bucuros că am jucat în stil de mare echipă. Am făcut presing sus, am fost în formă maximă. Oaidă e jucătorul care era înainte, nu-l mai recunoșteam. Sunt bucuros pentru Tănase, sunt bucuros că și-a revenit Coman. Sunt bucuros pentru că îmi revine echipa”, a punctat Becali, remarcându-și principalii fotbaliști care au spulberat-o pe CSU Craiova. „Să vedem dacă vom juca și cu CFR Cluj la fel”, a încheiat finanțatorul, anticipând marele derby de la finalul săptămânii.

Dacă Becali nu vizează decât victoria în Gruia, antrenorul Vintilă spune că întâlnirea de duminică nu are caracter decisiv. „Am dominat Craiova de la un capăt la altul, din punct de vedere tactic. Sper ca de-acum încolo s-o ținem tot așa. Nu cred că totul se va decide la Cluj, mai sunt etape de jucat. Depinde și cum va fi terenul la Cluj, dacă vom putea pasa”, a declarat tehnicianul de la FCSB.

Totuși, chiar dacă și-a lăudat echipa, patronul Gigi Becali a găsit și veriga slabă a FCSB-ului în meciul cu Craiova. ,,Ați văzut la Vînă? A dat două pase la adversar, la revedere, schimbat. Bine că n-am luat gol, a ratat Koljic. Are calitate Vînă, dar dacă dai pase la adversar, nu mai joci”, a spus Becali, contrazis însă de opinia antrenorului său. ,,În momentul în care am condus, am vrut să securizăm cumva rezultatul și de aia l-am introdus pe Filip”, a afirmat Vintilă despre schimbarea lui Vînă din minutul 70.

Marcator al unuia din cele patru goluri cu care FCSB a zdrobit Craiova (4-1), căpitanul Florin Tănase își arogă de unul singur o mare parte din merite. „Nu e coincidență că am obținut două victorii după ce am tras eu un semnal de alarmă!”, a declarat mijlocașul, referindu-se la faptul că și-a criticat recent coechipierii, certându-i pentru lipsă de determinare. „Mai avem multe de îmbunătățit ca să arătăm ca o campioană. La cum am jucat până acum, partida cu Craiova e o excepție. Dar sperăm să devină regulă”, a mai spus Tănase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net