FCSB - Lazio: Gigi Becali a anunţat primul 11! Surpriză în atac

fcsb_alibec.jpg

Înfrângerea roş-albaştrilor de la Iaşi a fost un şoc pentru toată, dar analizată la rece a fost previzibilă şi cât se poate de meritată. Vedetismele permise unor jucători au stricat totul
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

FCSB joacă în această seară cu Lazio, pe Arena Naţională, în prima manşă a 16-imilor de finală din Liga Europa.

În această dimineaţă, într-o intervenţie televizată la Digisport, patronul Gigi Becali a dezvăluit echipa pe care o va trimite în teren Nicolae Dică. Din păcate, antrenorul FCSB nu se va putea baza în ofensivă pe Denis Alibec, care se confruntă cu o problemă medicală.

"Alibec nu va juca deloc. A avut nu ştiu ce şi n-o să evolueze, azi o să îi facă un consult. Joacă Gnohere, ştiu primul 11. Nedelcu joacă lângă Pintilii, Tănase, Budescu, Man. Fundaşi centrali vor fi Planic cu Găman, în stânga cred că joacă Junior Morais. Aşa mi-a zis Dică, vrea să îi mai schimbe. În poartă rămână Vlad, mie îmi dă siguranţă, iar pe dreapta o să fie Benzar", a dezvăluit Gigi Becali.

Aşadar, echipa de start a FCSB-ului cu Lazio este următoarea: Vlad - Benzar, Planic, Găman, Junior Morais - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere.

loading...
Loading...