FCSB, deplasare cu peripeții în Armenia. De ce se plânge Mihai Stoica

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Roș-albaștrii au plecat cu întârziere spre Erevan, locul de desfășurare al partidei de joi cu Alashkert (ora 20.00, Pro TV).

„Dubla” cu armenii de la Alashkert din turul doi preliminar al Ligii Europa pare să fie o simplă formalitate pentru FCSB, contra unei echipe pe care CFR Cluj a învins-o categoric anul trecut, cu 7-0 la „general”. Managerul vicecampioanei, Mihai Stoica, se plânge însă de alte probleme, care n-au legătură cu fotbalul. „Adversarii noștri nu sunt cei de la Alashkert. Primul adversar e că jucăm mereu în deplasare”, a recunoscut Stoica, supărat că FCSB e nevoită să dispute inclusiv meciurile de acasă în afara Bucureștiului, pe la Giurgiu sau pe la Pitești. Puși mereu pe drumuri, roș-albaștrii s-au lovit și de organizarea defectuoasă a deplasării în Armenia. „Trebuia să plecăm la 9, am fost anunțați că vom pleca la 11, 11.30, probabil vom pleca la 14”, a completat Meme Stoica, acuzând o întârziere nejustificată a charter-ului închiriat cu 100.000 de euro.

„E o oboseală mentală care se poate transforma în oboseală fizică”, a admis oficialul echipei noastre. Despre echipa pe care o va trimite Bogdan Andone în teren n-a apărut nici o noutate, antrenorul lovindu-se de aceleași carențe de efectiv pe care le-a avut și luni, la remiza (0-0) cu Sepsi din campionat. „N-am reușit să aducem jucători, așa că vom experimenta”, a precizat Mihai Stoica.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net