FCSB depinde de rezultatul CFR-ului. „Nu este foarte plăcută situaţia în care am ajuns”, spune Petrea

petrea-toni_rps9035.jpg

Anton Petrea riscă să-și piardă locul de antrenor la FCSB
Anton Petrea riscă să-și piardă locul de antrenor la FCSB
Foto: sportpictures.eu

Clasată pe locul 1 la finalul sezonului regular, FCSB riscă să consemneze al 6-lea an la rând fără titlu de campioană. Cu două runde înainte de final, bucureștenii sunt la mâna rezultatelor CFR-ului.

Situația grupării bucureștene este complicată și de problemele de lot cu care se confruntă. În plus, roș-albaștrii vor întâlni  mâine (miercuri, 19 mai), pe Universitatea Craiova, o formație care, după o serie de cinci înfrângeri, a coborât de pe podium, fiind depășită de Sepsi Sf. Gheorghe. Oricum, FCSB depinde de rezultatul CFR-ului în această rundă. În cazul unei victorii la Botoșani, în meciul de diseară (ora 20.30), clujenii vor avea asigurat titlul de campioni. Indiferent de ce va face FCSB cu Craiova și cu CFR, în ultima rundă.
Antrenor al echipei FCSB, Anton Petrea a declarat, astăzi, că este greu să pregătească meciul cu Universitatea Craiova, având în vedere că şansele la titlu depind de rezultatul partidei din această seară, dintre CFR Cluj şi FC Botoşani: "Este greu să pregătim echipa având în vedere că trebuie să aşteptăm meciul de diseară dintre Botoşani şi CFR. Nu este foarte plăcută situaţia în care am ajuns. Am avut posibilităţi să ne păstrăm poziţia în clasament, dar acum am ajuns să depindem de rezultatul adversarei noastre directe şi să aşteptăm finalul acestui joc. Despre arbitraj nu vreau să vorbesc. Au fost greşeli, dar nu e treaba mea. Noi am avut probleme cu accidentările în ultima vreme.  Am încercat de la joc la joc să găsim soluţii, să-i înlocuim pe cei accidentaţi, dar nu am reuşit să câştigăm şi să ne menţinem pe primul loc. Noi ne-am creionat un program de pregătire, dar rămâne de văzut poziţia pe care vom termina la finalul campionatului. Sper să ajungem la ultimul joc, să jucăm cu titlul pe masă şi apoi vom vedea", a declarat Petrea, într-o conferinţă de presă.

Loading...