FCSB, „campioană” şi de la 11 metri!

Ultima actualizare:

    Florin Tănase crede că e hărţuit de arbitrii
Florin Tănase crede că e hărţuit de arbitrii

Roş-albaştrii au beneficiat de şase penalty-uri în acest tur de campionat, meciurile respective finalizându-se cu victorie sau remiză pentru elevii lui Dică.

Etapele în care FCSB-iştii au primit lovituri de la 11 metri au însemnat puncte importante, mai exact 13. În partidele în care nu au ratat au acumulat un plus şapte în clasament, fără de care ar fi fost codaşi în play-off, nu pe locul doi în ierarhia Ligii I.

Bucureştenii acuză rivalii, în special pe liderul CFR, că sunt avantajaţi de arbitrii, dar statistica arată că roş-albaştrii sunt fruntaşi la capitolul penalty-uri primite, unele uşor acordate. Încă de la debut, cu Voluntari, elevii lui Nicolae Dică au învins cu 2-1, un gol fiind dat de la 11 metri. A urmat un rezultate de egalitate cu Poli Iaşi, 1-1, şi de asemenea s-a punctat de la punctul cu var. Contra celor de la Gaz Metan, Gnohere a ratat un penalty, dar echipa s-a impus cu 4-0, după care Budescu a greşit ţinta în derby-ul cu Dinamo, dar tot s-a înregistrat un succes, 1-0. Ultima confruntare din tur, cea cu Sepsi, s-a terminat cu 4-0, două goluri fiind de la 11 metri. Le-a obţinut Florin Tănase, el şi transformând unul. „La mine au fost penalty-uri clare, s-au dat altele şi mai uşoare. Am auzit că arbitrii se avertizează între ei să aibă grijă la mine, chiar dacă sunt şi la 30 de metri de poartă. Ar trebui să-i întrebaţi de ce cred că eu simulez”, s-a plâns mijlocaşul, dar fostul „fluieraş”, Cristi Balaj, l-a contrazis: „Aveam mare grijă la anumiţi jucători, nu numai la Tănase. Sunt unii care protestează, care simulează, care folosesc coatele, iar noi studiam toate aceste lucruri...Eu ştiam că Tănase la orice atingere, cade. Acum, la prima fază nu a fost penalty şi sunt curios cum se va simţi el când un arbitru nu va mai fi delegat etapele următoare din cauza lui, fiindcă l-a păcălit”.

Penalty-urile FCSB din acest tur al Ligii I:

Etapa 1

FCSB – Voluntari 2-1, penalty Budescu, arbitru Găman

Etapa 5

FCSB – Poli Iaşi, 1-1, penalty Gnohere, arbitru I. Călin

Etapa 10

FCSB – Gaz Metan, 4-0, penalty ratat de Gnohere, arbitru G. Rădulescu

Etapa 12

FCSB – Dinamo, 1-0, penalty ratat de Budescu, arbitru Kovacs

Etapa 13

Sepsi – FCSB, 0-4, două penalty-uri Tănase, Gnohere, arbitru Colţescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net