FCSB, campioană la circ. Patronul Becali şi-a făcut praf jucătorii

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Eşecul cu CFR Cluj (0-1) l-a scos din sărite pe patronul Gigi Becali, care şi-a atacat jucătorii, în frunte cu Florinel Coman.

Campioana CFR Cluj s-a distanţat din nou în clasament de marea rivală FCSB, asta în timp ce atmosfera din lotul roş-albaştrilor s-a deteriorat încă o dată în special din cauza ,,circului” pe care îl face finanţatorul Becali.

Deşi mai e mult până la finalul stagiunii, CFR a luat un important avantaj psihologic în bătălia de la distanţă cu FCSB. Meciul direct de duminică seară a curs într-o singură direcţie, spre poarta oaspeţilor, astfel că victoria cu 1-0 a ardelenilo e pe deplin meritată. Dacă jucătorii lui Dan Petrescu au evoluat în nota obişnuită, fotbaliştii lui Bogdan Vintilă au înnotat pe teren, reuşind să termine partida fără şut pe spaţiul porţii, o contra-performanţă care nu se potriveşte cu pretenţiile la titlu. Mai mult spre bucuria adversarilor, apele s-au învolburat destul de tare în relaţia dintre patronul Becali şi fotbaliştii antrenaţi de Bogdan Vintilă. Totul a pornit de la declaraţiile „perlei” Florinel Coman, extrem de acuzator la adresa centralului Istvan Kovacs după eliminarea lui Planic. „La acea fază din care am luat gol nu se dă roşu niciodată, Deac îşi făcuse preluarea în lateral. Nu mi se pare normal ce-a făcut arbitrul”, a declarat vedeta FCSB-ului.

Cum Florinel Coman a fost ca şi inexistent pe teren, Gigi Becali nu l-a iertat, taxându-l în modul caracteristic. ,,Ce ne-a făcut arbitrul? Trebuia să fie 4-0 scorul pentru ei. CFR a avut ocazii, ei joacă fotbal. L-am sunat pe Coman şi l-am întrebat dacă el crede că aici e circ. Aici e fotbal, nu e circ, cine jonglează cu mingea.Eşti tu Neymar, Comane, să driblezi?”, a spus Becali despre mijlocaşul pe care vrea să ia zeci de milioane de euro. ,,Au jucat nişte copii cu nişte bărbaţi. Ca să te adaptezi la ce joacă ei, trebuie să fii bărbat”, a completat Becali, care nu l-a menajat deloc nici pe antrenorul Vintilă. „A greşit echipa. Eu ştiam, că vorbisem cu el, deci am greşit şi eu”, a declarat patronul FCSB.

Pe lângă Florinel Coman, Gigi Becali a ,,înţepat” aproape jumătate de echipă. „Nedelcu e Maradona, pasează din prima, e prea mare fotbalist ca să fie concentrat. Nu-i fac praf, spun adevărul. Oaidă tremura, Moruţan tremura şi el. Dacă are maşină de 100.000... Ce eşti tu, mă, peşte? Seria 8 BMW...Moruţan să mai stea o tură, să se plimbe puţin cu maşina, că pe teren nu mai intră”, a tunat finanţatorul roş-albaştrilor.

Dacă puştii de la FCSB au dezamăgit crunt, CFR Cluj a câştigat graţie unei reuşite de excepţie a fundaşului de 35 de ani Vinicius. „A fost un şut frumos, eu de obicei marchez cu capul, nu cu piciorul. Am alergat mult şi ne-am bătut mult, de asta am câştigat”, a declarat brazilianul la care Dan Petrescu n-a apelat deloc în meciurile din grupele Ligii Europa. „Sper ca Mister să conteze pe mine la dubla cu Sevilla, vreau să dau totul pentru CFR”, a mărturisit Vinicius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net