FCSB aruncă prosopul! "Titlul nu s-a pierdut în meciul cu CFR"

Ultima actualizare:

    Florin Tănase
Florin Tănase

Starea de spirit a roş-albaştrilor după egalul (0-0) cu CFR Cluj indică faptul că echipa lui Teja a abandonat lupta pentru titlu.

La jumătatea play-off-ului, FCSB nu mai depinde doar de propriile rezultate în cursa cu rivala CFR pentru câştigarea campinatului. Gruparea patronată de Becali se îndreaptă cu paşi repezi spre un nou sezon ratat, al patrulea consecutiv.

Mai sunt cinci meciuri până la linia de finiş, iar CFR-ul lui Dan Petrescu are trei puncte peste FCSB, dar şi „prioritate” la egalitate de puncte la finalul campionatului (roş-albaştrii au benficiat de rotunjire după sezonul regular, iar clujenii nu). În aceste condiţii, derby-ul din ultima etapă n-o poate propulsa pe FCSB pe primul loc, în cazul în care CFR câştigă celelalte patru meciuri de până atunci. Aşadar, Becali şi ai săi se roagă de un pas greşit al ardelenilor, dar speranţele sunt minime. „Nu cred că s-a pierdut titlul în seara asta. Noi am greşit mult cu echipele mici, nu trebuia să pierdem atâtea puncte”, a declarat mijlocaşul Florin Tănase, lăsând de înţeles că s-a resemnat cu locul al doilea şi aruncând prosopul, ca la box.

Analizând programul CFR-ului, remarcăm că trupa lui Dan Petrescu are două deplasări relativ uşoare, cu Sepsi şi cu Astra, contra unor echipe rămase fără obiectiv în campionat. Apoi, vişiniii vor juca pe teren propriu cu Viitorul şi Craiova, cel puţin una dintre cele două urmând să se concentreze pe finala din Cupa României (returul semifinalei Viitorul – Craiova se dispută săptămâna viitoare, constănţenii câştigând turul cu 2-1). De altfel, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, spune că Viitorul lui Gică şi Ianis Hagi e singura echipă care ar mai putea încurca CFR-ul. „Dacă Ianis face un meci mare cu CFR, joc «pamporea» cu el. S-ar putea ca Ianis să ne facă campioni”, a declarat Becali. „Dacă ne bate însă Viitorul, el o să danseze şi eu o să plâng”, a completat finanţatorul, referindu-se la următorul meci al FCSB-ului, deplasarea de duminică de la Ovidiu.

Aflat în faţa celui de-al patrulea titlu pierdut la rând, în ciuda investiţiilor făcute, Gigi Becali a anunţat că nu va mai face multe transferuri, aşa ca până acum. „Câţi jucători să mai aduc? O să mai aduc doi-trei, maxim. Nu vedeţi că tot aduc şi nu se încropeşte nimic? Jucători străini nu-mi trebuie, asta e echipa, mai aducem doi-trei jucători şi asta este. Asta e limita, asta e valoarea şi asta e politica noastră”, a afirmat patronul roş-albaştrilor.

Mihai Stoica, arătat cu degetul de patron

Managerul FCSB e considerat de Gigi Becali vinovat pentru fotbaliştii care au ajuns în ultima vreme la FCSB. „L-am luat pe Rusescu şi stă în tribună, aşa a zis Meme şi am crezut. Mai e şi Matei, mai e şi Stoian, pe care l-aţi lăudat toţi. Dar m-am gândit de atunci, suntem noi deştepţi şi italienii proşti, că-l lasă liber? Şi cu Matei la fel, de ce îl lasă şapte echipe liber?”, a precizat Becali.

Programul CFR-ului

Sepsi – CFR

CFR – Viitorul

Astra – CFR

CFR – Craiova

FCSB – CFR

Programul FCSB-ului

Viitorul – FCSB

FCSB – Astra

Craiova – FCSB

Sepsi – FCSB

FCSB - CFR

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net