FCSB arde, Vintilă se ,,piaptănă”. Antrenorul roş-albaştrilor e în grafic!

Ultima actualizare:

    Bogdan Vintilă
Bogdan Vintilă

După evoluţia de duminică în confruntarea cu marea rivală, FCSB pare să fi intrat într-o situaţie fără ieşire, dar antrenorul Bogdan Vintilă consideră că roş-albaştrii îşi vor arăta adevărat valoare abia la startul play-off-ului.

Fanii sunt dezamăgiţi, patronul Becali e resemnat, iar jucătorii nu înţeleg ce se întâmplă. Ei bine, în acest context, tehnicianul FSCB-ului îndeamnă mereu la calm, considerând nefondate criticile care i se aduc. ,,Eu n-am auzit aşa ceva nicăieri în Europa, o echipă care să spună că o să fie în formă maximă peste o lună. Eu asta aud la el, că o să jucăm cel mai bine în play-off”, a spus Gigi Becali în urma înfrângerii cu Dinamo (1-2). De asemenea, Bogdan Vintilă e de părere că eşecul suferit pe Arena Naţională e complet nemeritat. „Nu înţeleg de ce spuneţi că am fost depăşiţi la toate capitolele. Conduceam jocul, dar a venit o execuţie extraordinară şi au preluat conducerea fără să ne pună probleme până atunci”, a precizat Vintilă. Tehnicianul de 47 de ani a avut o reacţie de superioritate şi atunci când a fost rugat de jurnalişti să explice numeroasele schimbări pe care le face în angrenajul tactic de la un meci la altul. „Am explicaţiile şi raţionamentele mele, nu trebuie să le expun în public”, a răspuns Vintilă, a cărui post nu pare să fie deocamdată în mare pericol.

Tensiunea din vestiarul roş-albaştrilor e evidentă, existând un grup important de jucători care nu sunt de acord cu metodele lui Bogdan Vintilă. S-a văzut acest lucru din declaraţiile uşor „înţepătoare” date de căpitanul Florin Tănase. „Nu ştiu ce să spun, nu ne-am siţit deloc pe teren şi nu am jucat ce am jucat anul trecut. Facem greşeli ca în curtea şcolii. Din câte îmi aduc aminte, am mai jucat fără un 9 clasic şi am câştigat. Acum suntem tot fără 9 clasic şi nu mai jucăm bine. Să vă explice antrenorii ce se întâmplă”, a afirmat mijlocaşul. „Merg cu el până la moarte, o să fie antrenor la FCSB cât trăiesc!”, spune Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net