FCSB, ajutată de arbitru să se impună la Mediaș

Ultima actualizare:

    Octavian Popescu în acțiunea care a dus la penaltyFOTO: Sportpictures.eu
Octavian Popescu în acțiunea care a dus la penaltyFOTO: Sportpictures.eu

FCSB este lider în clasamentul Ligii 1, dar pentru asta a avut nevoie de ajutorul consistent al centralului Sebastian Colțescu, care a dictat un penalty imaginar. Astfel, bucureștenii s-au impus cu scorul de 3-2 la Mediaș.

Era 2-2 în minutul 89 al meciului dintre Gaz Metan și FCSB, când puștiul Octavian Popescu a slalomat în careu și, spre deosebire de toți ceilalți atacanți din lume, a ținut cu tot dinadinsul să evite contactul cu apărătorul gazdelor, Butean, în careu. Culmea e că a reușit la milimetru, după cum au arătat reluările, însă apoi s-a împiedicat într-o brazdă de pământ și a căzut. Mascat, arbitrul a dictat imediat penalty, o eroare care a dus la stabilirea învingătoarei. Căci, de la punctul cu var, Buș și-a învins fosta echipă și a stabilit scorul final: 3-2 pentru FCSB, care s-a distanțat la două puncte în fruntea clasamentului de Universitatea Craiova. Singura supărare a bucureștenilor vine din accidentarea golgheterilor campionatului, Man și Tănase, care au ieșit schiopătând de pe teren. Dacă primul se pare că nu are ceva gav, al doilea e posibil să nu mai revină pe teren anul acesta.

La finalul partidei, Ronaldo Diaconu, de la gazde, era foarte revoltat de penalty-ul acordat împotriva echipei lui. ”Așa penalty este imposibil să dai! Jucătorul a dat cu piciorul în pământ, e inadmisibil să dai un asemenea penalty la nivelul ăsta. Normal că e frustrant, am întors jocul, am dominat în repriza secundă. Dacă trebuia să câștige FCSB-ul, puteau să ne spună de la început”, a declarat Deaconu după meci.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net