FCSB, aceeași stea norocoasă. S-a calificat dramatic în play-off-ul Ligii Europa

harlem_gnohere.jpg

Harlem Gnohere a calificat FCSB in play-off-ul Ligii Europa
Harlem Gnohere a deblocat meciul cu Sepsi, a ajuns la şapte goluri marcate în opt meciuri, toate de importanţă vitală, şi a devenit indispensabil pentru vicecampioană
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Prea multă încredere tot timpul strică, iar pentru Dică și compania ar trebuie să fie învățătură de minte. 0-0 în deplasare nu e un rezultat bun pentru că un egal cu goluri acasă te nenorocește. Așa trebuia să iasă, doar că n-a vrut Gnohere.

”Roș-albaștrii” au avut un retur infernal cu croații și au suferit enorm pentru calificarea în play-off-ul Ligii Europa. Iarba verde de acasă n-a fost nici ea la înălțime, iar Man și compania au fost obligați să încerce să joace combinativ tot printre brazde. Până la pauză a fost o luptă fizică și cam atât, dar a doua repriză a dat foc meciului, care s-a încheiat până la urmă cu 10 cartonașe galbene. Gnohere a părut că a adus liniștea în minutul 55 transformând un penalty, dar FCSB era să plătească scump pentru că nu a făcut 2-0. În minutul 82, Said a marcat de lângă un marcaj larg al lui Planic și tot castelul construit atât de frumos părea ca și distrus. Roș-albaștrii au avut însă meritul că nu au renunțat și când nu mai credea nimeni Benzar a centrat o minge puțin prea sus pentru portarul croat, dar fix cât să cadă pe fruntea francezului Gnohere, care a făcut dubla și i-a dus pe români mai departe. Scor final 2-1 și pe Arena Națională va veni Rapid Viena, echipa lui Andrei Ivan, și FCSB e iar favorită la calificarea în grupele Ligii Europa, acolo de unde a lipsit o singură dată, în perioada mandatului lui Mirel Rădoi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1