FC Voluntari a câștigat pe terenul Rapidului și a urcat pe locul 3

rapid_bucuresti-fc_voluntari_liga_1_casa_pariurilor_24.09.2021.jpg

Jucătorii lui FC Voluntari protestează după eliminarea lui Costin
Jucătorii lui FC Voluntari protestează după eliminarea lui Costin
Foto: sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Formaţia Rapid a pierdut (0-1), astăzi (vineri, 24 septembrie), pe Arena Națională, meciul cu FC Voluntari contând pentru a 10-a etapă a Ligii I. În urma acestui succes, formația ilfoveană a urcat pe locul 3 al clasamentului.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Raţă, în minutul 24. În minutul 85, Costin (Voluntari) a fost eliminat. 

Firește că eșecul nu le-a căzut prea bine rapidiștilor. După meci, antrenorul Mihai Iosif a declarat că meciul a fost unul penibil: "Am făcut cel mai slab meci din campionat. În rest, aceleaşi lucruri, tertipuri... Cine are ce are cu noi, nu ştiu. Repet, nu caut alibiuri, dar jocul a fost penibil. Le-am spus şi jucătorilor că, dacă ne uităm la orice repriză de până la meciul cu Craiova, chiar şi la a doua şi la orice repriză din meciul cu Gaz Metan sau cu Voluntari, adică faptul că am ajuns de două ori în careu, veţi vedea diferenţa. E o diferenţă mare de agresivitate, de mentalitate, de dorinţă şi de a pune în practică ceea ce lucrăm la antrenament", a explicat Mihai Iosif, la televiziunile care transmit Liga 1, iar apoi a continuat: "Era un moment care nu o să mai fie în istoria Rapidului niciodată. Asta vă garantez şi clar, datorită a ceea ce am fost atunci, Rapidul e acum, aici, pe Arena Naţională. Dar nici nu vreau să trăim din amintiri. Trebuie să ridicăm capul din pământ şi să fim mai atenţi. Nu îmi plac clişeele gen muncim mai mult. Nu. Muncim, dar să avem acea agresivitate pozitivă. Nu mă refer la pumni, bătaie, sau lucruri care nu au legătură cu fotbalul. Mă refer la dueluri unu-la-unu, la a fi primul la minge, la a băga capul în contră. Acolo se face diferenţa în fotbal. Milităria şi astea cu şoc la echipă sunt clişee în care nu cred. Le-am spus şi lor să ne uităm în oglindă, inclusiv eu. Să vedem ce nu am făcut bine şi ce am făcut mai puţin bine. Atâta timp cât am avut şi rezultate bune, înseamnă că avem potenţial. Probabil am intrat puţin pe vârfuri, ne-am pierdut un pic busola", a punctat Iosif la Digi Sport.
După meci, Gabriel Tamaş a spus că se află într-o formă bună. Întrebat care este secretul formei sale, el a spus sec: ”Banii la zi!”. Chestionat în legătură cu o eventuală convocare la naţională, alături de Cristian Săpunaru, Tamaş a răspuns: "Pe cei de la FRF să-i ajute Dumnezeu să schimbe generaţiile. Dacă ne cheamă, mergem. Suntem români, mergem cu inima, dar cum am schimbat noi o generaţie e timpul să ne schimbe și pe noi cei care vin din urma noastră".
Au evoluat formațiile:
Rapid:
Moldovan - Belu, Dandea, Grigore, Morais - Crepulja, Nastos, Ilie (Marzouk, 68) - Carnat (Stahl, 54), Bălan, Hlistei (Sefer, 46). 
Antrenor: Mihai Iosif
FC Voluntari: Popa - Miranda, Tamaş, Armaş, Briceag - Costin, Droppa, Raţă - Lopes (Achim, 88), Nemec (Angelov, 79), Gheorghe (Meleke , 79). 
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Arbitru: Andrei Antonie

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5