FC Vaslui a transferat o «fantomă»

Ultima actualizare:

    Savio este un  jucător care nu a  făcut mulţi purici  pe unde a evoluat (foto: getty)
Savio este un jucător care nu a făcut mulţi purici pe unde a evoluat (foto: getty)

FC Vaslui şi-a luat un jucător care, în ultimii doi ani, are la activ două dispariţii misterioase, ajungând chiar să fie urmărit prin Interpol.

Deşi ugandezul cu paşaport german Savio Nsereko n-are decât 22 de ani, povestea sa de viaţă este una fabuloasă. În urmă cu trei ani era pe val, fiind cumpărat de West Ham de la Brescia pentru aproximativ 11 milioane de euro.

Bani aruncaţi în vânt, pentru că Savio şi-a bătut joc de propria carieră. Astfel, în 2010, a ajuns în Germania, la München 1860, însă a fost dat afară după ce dispăruse de la antrenamente timp de câteva zile fără nicio justificare.

Un simplu accident? Nicidecum, pentru că Savio a recidivat în toamna lui 2011, de această dată, la Juve Stabia. „N-am auzit de el de o săptămână. Şi familia lui e îngrijorată", au afirmat atunci oficialii echipei italiene de ligă secundă, care au alertat inclusiv Interpolul.

Din fericire, proaspetei achiziţii a Vasluiului nu i se întâmplase nimic rău: a fost reperat în Anglia, unde îşi pierdea timpul şi banii prin casinouri şi cluburi de streaptease. Bineînţeles, nici cei de la Juve Stabia nu l-au iertat, reziliindu-i contractul.

„E genul de jucător care a explodat de tânăr, iar apoi s-a pierdut pe drum. Sperăm să-şi revină la Vaslui", a spus Adrian Porumboiu, patronul moldovenilor. Pe lângă şansa de a-şi spăla „cazierul", Savio Nsereko are şi un motiv personal pentru care a acceptat oferta Vasluiului. Astfel, în România va putea fi mai aproape de prietena sa, care este bulgăroaică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net