FC Botoșani a câștigat la Craiova după un meci cu 3 eliminați și scandal în tribună

craiova-botosani_rps4891.jpg

Vătăjelu a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat
Vătăjelu a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat
Foto: sportpictures.eu

Disputat la Craiova, fără spectatori, meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoşani, din runda cu numărul 7 din Play-Off-ul Ligii 1 s-a încheiat cu victoria (2-3) oaspeților. Spectaculoasă, confruntarea a fost marcată de durităţi pe teren, iar între cele două tabere s-a iscat un scandal și în tribună.

Oaspeții au avut inițiativa, conducând în trei rânduri. În minutul 8, Caia a centrat, Bălaşa a deviat balonul spre poartă, dar ultimul care a atins balonul înainte să ajungă în plasă a fost Al Mawas, aflat într-o poziţie suspectă de ofsaid. Craiova a egalat în minutul 25, când Nistor a transformat penalty-ul acordat după ce Braun l-a faultat în careu pe Baiaram.
Pe finalul primului mitan, în minutul 45+3, Jonathan Rodriguez a centrat de pe partea stângă, dintr-o lovitură liberă, iar Chindriş a reluat balonul cu capul, în poartă, profitând și de ieşirea greşită a lui Pigliacelli.
Și după pauză s-a jucat pe contre, iar gazdele au egalat din nou. În minutul 57, Andrei Ivan a marcat spectaculos, cu capul, din zona punctului de 11 metri, după o centrare a lui Căpăţână, de pe partea dreaptă. Oaspeții nu s-au lăsat nici ei mai prejos, revenind în avantaj în minutul 87, când  Enrico Papa i-a  „luat fața” lui Constantin și a marcat spectaculos, din voleu, din 6 metri, după o centrare a lui Al Mawas, de pe partea dreaptă.
În decursul întâlnirii, arbitrul Marian Barbu a eliminat trei jucători:  Vătăjelu (min. 45+1), Bancu (min. 83), respectiv Ţigănaşu (min. 37). Primul și ultimul au văzut câte două cartonașe galbene fiecare. Iar Bancu a fost eliminat direct cu „roșu”. 
Pe finalul primului mitan, fostul fotbalist al Craiovei Silvian Cristescu şi membri ai delegaţiei oaspeţilor au avut un conflict verbal, fiind nevoie de intervenţia stewarzilor pentru a-l scoate pe oficialul gazdelor din tribună.
Au evoluat următoarele echipe:
Craiova:
Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa (Tudorie, 71), M. Constantin, Bancu - Mateiu, Nistor (Ofosu, 62) - Câmpanu (Căpăţână, 46), Cicâldău, Baiaram (Screciu, 71) - A. Ivan. 
Antrenor: Marinos Ouzounidis
Botoşani: Hankic - Braun, Chindriş, Meleke, Ţigănaşu - Florescu, J. Rodriguez, Ongenda (Papa, 76) - Al Mawas (M. Roman, 90), Tîrcoveanu (Şeroni, 76), Caia (Fili, 21, Patache, 46). 
Antrenor: Marius Croitoru
Arbitri: Marian Barbu - George Neacşu şi Bucsi Imre-Laszlo. Rezervă: Florin Andrei

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1