FC Barcelona face bani și în pandemie

antrenor_barcelona_masca.jpg

Antrenorul Barcelonei a purtat masca scoasă la vânzare de club
Antrenorul Barcelonei a purtat masca scoasă la vânzare de club
FOTO: FC Barcelona
Citeste tot despre: 

Marile cluburi de fotbal fac bani și în timpul pandemiei. FC Barcelona a decis să vândă măști împotriva coronavirusului și a scos pe piață 3 modele, în trei dimensiuni diferite.

Fiecare dintre ele costă 18 euro și, conform declarațiilor celor din departamentul de marketing al grupării catalane, sunt din realizate din bumbac ecologic. Mai mult, sunt refolosibile, căci, conform ”fișei tehnice”, nu își pierd calitățile anti-virus nici după 40 de spălări. Pentru a încuraja industria locală, catalanii au comandat măștile la ateliere din oraș.

Pentru a le face reclamă, cei de la Barcelona l-au fotografiat inclusiv pe tehnicianul Quique Setien purtând-o la unul dintre antrenamentele acestei săptămâni, astfel încât fanii să știe exact ce cumpără. Pentru că ele sunt deja pe piață și, conform site-ului oficial al echipei lui Messi, măștile se găsesc în cinci magazine, unul fiind inclusiv în aeroportul din Barcelona.

Cele trei modele existente acum sunt doar primele dintr-un total de nouă care vor apărea până la reluarea primei divizii spaniole, care este prevăzută a avea loc în jurul datei de 12 mai.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1